Hava Durumu

Vahşet...Otomobil içinde kadın ve erkek cesedi bulundu

Yalova'nın Altınova ilçesine bağlı Tavşanlı beldesinde bir otomobil içerisinde pompalı tüfekle vurularak öldürülmüş bir erkek ve bir kadın cesedi bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2014 18:19
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2014 18:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Vahşet...Otomobil içinde kadın ve erkek cesedi bulundu

Edinilen bilgiye göre bir araç içerisinde 2 ceset bulunduğu ihbarını alan Yalova Jandarması, Tavşanlı Top Sahası mevkiindeki otluk alana geldi. 54 VD 655 plakalı araç içerisinde kafasından vurularak öldürülmüş bir erkek ve bir kadın cesedi ile karşılaşan jandarma, soruşturmayı derinleştirdi. Otomobilin Sakarya'dan kiralandığı ve cesetlerin ise Sakarya nüfusuna kayıtlı Ümit Can Aydoğdu (27) ve Demet Akbaş (25) olduğu tespit edildi.

GENÇ KADININ AİLESİ KAYIP BAŞVURUSUNDA BULUNMUŞ

Öte yandan her iki gencin de evli olduğu, Demet Akbaş'ın eve gelmemesi üzerine perşembe günü Sakarya Jandarması'na giden ailesinin kayıp müracaatında bulunduğu öğrenildi.



Otomobilde bulunan Akbaş'ın ellerinin bir tülbentle direksiyona bağlandıktan sonra Aydoğdu tarafından pompalı tüfekle öldürüldüğü, daha sonra şahsın pompalı tüfeği kendi kafasına dayayıp bir el ateş ettiği ihtimali üzerinde duruluyor. Aydoğdu'nun Akbaş'ı sevdiği ve genç kadının bu ilişkiye olumsuz baktığı iddia edilirken, jandarmanın olayla alakalı tahkikatı sürüyor.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.