Hava Durumu

Vahşet! Sevişti, zehirledi, bıçakladı

Adana’da 40 yaşındaki Selma Cingöz hakkında, Almanya’da çalışıp emekli olduktan sonra kente yerleşen 70 yaşındaki Osman Efe’in parasını almak için onunla sevişip zehirlediği iddiasıyla ’tasarlayarak öldürme suçundan’ ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2016 19:28
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2016 19:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Vahşet! Sevişti, zehirledi, bıçakladı
Osman Efe, Almanya’da çalışıp emekli olduktan sonra merkez Sarıçam İlçesi Yavuz Sultan Selim Mahallesi’ndeki evine yerleşip yalnız yaşamaya başladı. Bu arada evli ve 2 çocuk annesi Selma Cingöz evini satmak için anlaştığı bir emlakçının müşteri olarak bulduğu Osman Efe ile tanıştı. Cingöz zamanla samimi olduğu Efe ile iddiaya göre sonraları para karşılığı ilişkiye girmeye başladı.

ÖNCE ZEHİRLEDİ SONRA BIÇAKLADI

Savcılık iddianamesindeki bilgilere göre, Osman Efe’nin ziynet eşyaları ve parasının olduğunu öğrenince de öldürmeye karar veren Cingöz plan yapmaya başladı. Efe’yi en kolay cinsel ilişki sırasında öldürebileceğini düşünen Cingöz, bunun için kendi evinde bulunan tarım ilaçlarını karıştırarak iki enjektöre doldurdu. 11 Ekim’de içine tarım ilacı koyduğu enjektörleri ve ekmek bıçağını yanına alan Cingöz, Efe’nin evine gitti.

Selma Cingöz, yatağa oturup Efe’den kendisine mutfaktan meyve suyu getirmesini istedi. Bu sırada çantasındaki enjektörleri ve bıçağı yastığın altına sakladı. Cingöz, sevişirken enjektörleri yatakta sırt üstü yatan Efe’nin boynuna saplayıp enjekte etti. Sema Cingöz, Efe’nin tepki göstermesi üzerine verdiği ilaçların cinsel gücü arttıracağını öne sürerek gidermeye çalıştı. Sema Cingöz, Efe’yi çay demlemesi için mutfağa gönderdikten sonra yastığın altına sakladığı ekmek bıçağı ile onu 9 kez bıçakladı. Efe, yaralı halde gittiği banyoda yere düştü. Sema Cingöz, baca içerisinde bulunan cüzdandaki yaklaşık 7 bin Euro’yu ve telefonları aldıktan sonra olaya hırsızlık görüntüsü vermek için eşyaları dağıtıp çıktı.



"KIZIMI İSTEDİ KENDİMİ KAYBETTİM"

Osman Efe’den haber alamayan yakınları polisten yardım isteyince eve giren polis, cesedi buldu. Telefon kayıtlarının incelenmesinde ikilinin defalarca konuştukları belirlendi. Gözaltına alınan Cingöz, suçunu itiraf etti. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan Selma Cingöz, para karşılığı Osman Efe ile cinsel ilişkiye girdiğini anlatarak, "Osman’ın evinde bulunduğum sırada çantamdan kızımın fotoğrafı düştü. Kim olduğunu sorunca kızım olduğunu söyledim. Bir dahaki gelişime kızımı da getirmemi istedi. Tepki gösterince ’Kendim gider okuldan alırım’ dedi. Olaydan bir gün önce yine beni aradı, evine çağırdı. Gelirken kızımı da getirmemi isteyince kendimi kaybettim" diye savunma yaptı. Selma Cingöz, tutuklandı.

"TAHRİK HÜKÜMLERİ UYGULANMASIN"

Cumhuriyet Savcısı otopsi raporlarına göre Efe’nin vücudundaki kesici alet yaralanmalarının tek başına öldürücü nitelikte olmadığını belirterek Efe’nin tarım ilacı zehirlenmesinden dolayı öldüğünü kaydetti. Selma Cingöz’ün cinayet öncesi hazırlık yaptığını belirten Savcı, sanığın ifadesindeki iddiaların eylemin işleniş şekli karşısında dosya ile uyuşmadığını bu sebeple haksız tahrik hükümlerinin uygulanmamasını istedi. Savcı, Cingöz hakkında tasarlayarak öldürme suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu, nitelikli hırsızlık suçundan da 7 yıla kadar hapis istemiyle 7’inci Ağır CezaMahkemesi’ne dava açtı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.