Hava Durumu

Vahşet... Yaşlı kadını diri diri yaktılar

Ankara’da bir evde çıkan yangında yalnız yaşayan 68 yaşındaki Ş.Y., hayatını kaybetti. Jandarma, yaptığı detaylı incelemede yangının kundaklama sonucu çıktığını belirledi. Olayla ilgili gözaltına alınan 3 kişinin, soygun amacıyla eve girdikleri, para ve ziynet eşyaları çaldıktan sonra evi ateşe vererek yaşlı kadını canlı canlı yaktıkları ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2015 16:13
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2015 16:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Vahşet... Yaşlı kadını diri diri yaktılar
Mamak İlçesi’nde, 17 Mart’ta çıkan yangında evde yalnız yaşayan Ş.Y., yanarak can verdi. Ş.Y.’nin cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Jandarma ekipleri evde yaptıkları incelemede ise yangına neden olacak herhangi bir delil bulamayınca kudaklama şüphesi üzerine çalışmalarını yoğunlaştırdı. 

Kriminal ve olay yeri detaylı incelemesinde evin kundaklama sonucu yandığı, yaşlı kadının yüzüğü ile evdeki birkaç ziynet eşyasının kayıp olduğu belirlendi. Bunun üzerine bölgedeki güvenlik kamera kayıtları ile o tarihlerde kuyumculara gidenler araştırıldı. Yaşlı kadının akraba ve aile fertlerinin de ifadelerine başvuruldu. Yapılan detaylı çalışmada evde soygun amaçlı girdikleri belirlenen H.U., K.İ. ve T.E.’ye ulaşıldı. Jandarma ekipleri yaptıkları operasyonda H.U. ile T.E.’yi yakalarken şüphelilerden K.İ. ise kayıplara karıştır.

KADINI BAYILTIP, EVE KOLONYA DÖKÜP ATEŞE VERMİŞLER

Jandarma’da çapraz sorguya alınan H.U. ve T.E., ifadelerinde suçlarını itiraf etti. Şüpheliler, yaşlı kadının evine hırsızlık amacıyla girdiklerini, çantasındaki 30 lira ile yüzük ve bir iki parça ziynet eşyası aldıklarını, kadını bayıltıklarını belirtiler. Evin her tarafına kolonya döküp ardından da ateşe verdiklerini anlatan şüpheliler, yangın çıktıktan sonra da olay yerinden uzaklaştıklarını kaydettiler. Mahkeye çıkarılan 2 şüpheli tutuklanırken, kaçan K.İ.’nin ise yakalanması için çalışma başlatıldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.