Hava Durumu

Vahşi cinayete kurban giden Sinem toprağa verildi

Bursa'da 2,5 yıl önce kaybolduktan sonra kemikleri bulunan Sinem Yurdanur'un cenazesi, Adli Tıp Kurumu'nda 34 gün süren işlemlerin ardından ailesine teslim edildi. Sinem'in cenazesi, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2013 16:00
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2013 16:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Vahşi cinayete kurban giden Sinem toprağa verildi

Bursa'da 2,5 yıl önce kaybolan ve sevgilisi Emrah K. tarafından öldürüldüğü ortaya çıkan Sinem Yurdanur'un kemikleri, DNA testi için 28 Şubat'ta Adli Tıp Kurumu'na getirilmişti.

Adli Tıp Kurumu'nda 34 gün süren işlemlerin ardından cenaze aileye teslim edildi. Sinem'in cenazesi, Çatalca Oklalı köyündeki evinin önüne getirildi.Cenaze töreninde anne Şerife Yurdanur ve baba Tahsin Yurdanur'un yanısıra  aile yakınları ve Sinem'in arkadaşları ile Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara da katıldı.

Anne Şerife Yurdanur, katil zanlısı Emrah K.'nın arkadaşı Erdal Güneş'e tepki göstererek, "Daha başından beri kızımın başını yediklerini biliyordum. Erdal Güneş beni yaktı, o da yansın, kavrulsun. Bu olay benim doğrularımla ortaya çıktı. 31 ay sonra benim dediklerimle çıktı. Kızımın bir suçu yok. Ben onu saçının bir telinden tanırdım. Benim yavrumdu o. Herkes öyle böyle dedi. Ben bir aydır kızımın cesedini bekliyordum. Sen yapacaksın, bir çukura gömeceksin, sonra rahat rahat gezeceksin. Onlar cezaevlerinde çürüyecekler. Cezalar suçsuz kalmayacak. Sonuna kadar peşinde olacağız. Erdal Güneş herkesi kandırır ama beni kandıramaz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.