Hava Durumu

Vakıfköy'de imzalar atıldı

Türkiye'nin en iyi altyapısına sahip olan Bursaspor'da Gençlik Geliştirme Sorumlusu Faruk Korkmaz'ın belirlenmesinin ardından diğer antrenörler de belli oldu.

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2017 08:26
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2017 08:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Vakıfköy'de imzalar atıldı

Tolga ÖZTAŞ'ın haberi...

Bursaspor'un ve Türk futbolunun beşiği olan altyapıda 2017-2018 sezonunda görev alacak antrenörler belli oldu.

Yeşil Beyazlıların yeni tüzüğünün getirmiş olduğu yeniliklerden birisi olan Gençlik Geliştirme Kurulu'nun dün Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde gerçekleştirdiği imza töreninde Hakan Cenkçiler Temel Eğitim Direktörlüğü'ne, Yılmaz Burul Gelişim Direktörlüğü'ne, Musa Öztürk U-21 Takım sorumluluğuna, Okan Yılmaz U-21 antrenörlüğüne, Muzaffer Kabadayı U-19 Takım antrenörlüğüne, Harun Şen U-17, Nurgut Ak U-16, Serkan Türkay U-15, Coşkun Emiroğlu U-14, Hacı Murat Yılmaz U-13 Takım antrenörlüğüne getirildi. Organizasyonda Koray Tanrıverdi, Naim Gürel ve Tamer Coşkun kaleci antrenörü, Sebahattin Yılmaz performans gelişim direktörü, Mehmet Coşkun Özdemir maç ve performans analisti ve Taner Ertaş da izleme ekibinde görev alacağı açıklandı.

Büyük fiyasko

Dün Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde gerçekleştirilen altyapı antrenörlerinin imza töreninde büyük bir fiyasko yaşandı. Bursaspor'un yeni tüzüğüne göre Başkan Ali Ay tarafından Gençlik Geliştirme Kurulu'na getirilen üyeler bir türlü Vakıfköy'ün yolunu bulamadı. Üyelerden sadece İlyas Acar saat 16.30'da tesisleri gelirken, 17.30'da açıklanan imza törenine Gençlik Geliştirme Kurul Başkanı Dr. Recai Özdemir saat 18.00'de geldi. Basın mensuplarına hiçbir açıklama yapılmazken 18.30'a kadar beklenen bir diğer üye Uludağ Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri öğretim görevlisi Prof. Dr. Tahir Baştaymaz gelmeyince tören tam 1 saat sonra gerçekleştirilebildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.