Hava Durumu

Vakıfköy'de yeni dönem

Bursaspor yeni tüzüğünün getirmiş olduğu yeniliklerden birisi olan Gençlik Geliştirme Kurulu, Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde yapılan toplantıyla kamuoyuna tanıtıldı.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Vakıfköy'de yeni dönem

Toplantıya Başkan Ali Ay, Bursastore'dan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Osman Dinsever ve kurulda görev yapacak olan eski futbolcularından Dr. Recai Özdemir, kulübün eski yöneticilerinden İlyas Acar, , Uludağ Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri öğretim görevlisi Prof. Dr. Tahir Baştaymaz katıldı.

ŞAMPİYON OLMAMIZ İÇİN...

Başkan Ali Ay yaptığı konuşmada, "Başkan danışmanı olarak 3 arkadaşımız ile anlaştık. A Takım'da en az 4-5 oyuncunun direkt oynaması gerektiğini savunuyoruz. Bizim şu andaki bütçelerimiz ile bu işin üstesinden gelinemeyeceğini, tekrar şampiyon olmamız için de 4-5 oyuncunun olması gerektiğini defalarca söyledim. Adnan Hocamız da çok iyi çalışmalar yaptı. Biz artık egolarımızı bir kenara bırakalım. Bizim önceliğimiz Bursaspor'un altyapısı" dedi.

Recai Özdemir, "Yaklaşık 20 yıldır göreve gelen her yönetime böyle bir kurulda görev alabileceğimi ifade etmiştim. Başkanımızın teklifini gönüllülük esasıyla seve seve kabul ettik. Biz buraya yeniden keşif yapmaya gelmedik. Hedefimiz Bursaspor'un geleceği olan gençlerimizi belli bir sıralamayla Bursaspor'a kazandırmak. Eğer bunu yapamazsak Bursaspor'un geleceği tehlikede." diye konuştu. İlyas Acar da, "Görevi kabul etmeden Recai hocam ile görüşme yaptım. Bu kurulda ne yapılabilir diye konuştuk. Bu kurulun özerk hale getirilmesi gerekiyor. Bütçesiyle, her türlü haliyle elimizden ne geli-yorsa her türlü desteği yapacağız. Bursaspor'a yük olmadan sponsorlarıyla, çalışanların kalitesi ve eğitimiyle sürekliliği sağlamak için elimizden geleni yapacağız." dedi.

Tahir Baştaymaz ise, şöyle konuştu:

"Kulüpler ve kurumlar tarihleriyle övünürler. Gurur duyarlar. Ama kurumların daha fazla övündüğü şeyler yaptıkları organizasyonlar. Daha büyük başarılara ulaşmak için kendi kaynaklarımızı harekete geçirmek zorunda olduğumuzu düşünüyorum. Bizim yapacağımız şey sadece ve sadece Bursaspor'un başarısı için yardım etmek. İnşallah bu konuda başarılı oluruz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.