Hava Durumu

Valencia'nın gözü 9 yaşındaki Bursalı golcüde

Babasının karne hediyesi olarak gönderdiği Valencia takımının İstanbul’daki futbol kampında seçmeleri geçen 9 yaşındaki Batu Boğa, 2014-2015 yaz kampı için İspanya’ya davet edildi.

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2014 10:17
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2014 10:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Valencia'nın gözü 9 yaşındaki Bursalı golcüde

Dünya futboluna önemli yıldızlar kazandıran İspanya’nın Valencia Kulübü, 6-16 yaş arası yaptığı seçmelerde Türkiye’den sadece 2 futbolcuyu İspanya’ya davet ederken, bunlardan biri de Bursalı golcü Batu Boğa oldu. İstanbul’da organize edilen futbol kampında, 90 futbolcunun arasından seçmeleri başarı ile tamamlayan Batu Boğa, İspanya’daki 2014-2015 futbol kampına gitmeyi hak kazandı. 6 gün süren Maslak Darüşşafaka Tesisleri’nde düzenlenen organizasyonun son gününde İspanya’daki kampa katılmaya hak kazanan 11 yaşındaki Arda Bulut ve 9 yaşındaki Batu Boğa, Valencia Kulübü antrenörleri tarafından önümüzdeki yıl İspanya'da yapılacak yaz kampına davet edildi.

Valencia'nın 2014-2015 yaz kampına davet edilen genç yetenek Batu en büyük hayalinin İspanya'da futbol oynamak olduğunu dile getirirken, arkadaşları ile oturduğu sitenin bahçesinde yaptığı şık hareketlerle Valencia Kulübü’nün yaptığı seçimde ne kadar haklı olduğunu ortaya koydu.

Hayalinin peşinde koşmak için ara vermeden çalıştığını ifade eden Batu, “Babam karne hediyesi olarak beni İstanbul’daki yaz kampına yazdırdı. Orada beni izleyenler beğenmiş, İspanya’ya davet ettiler. İnşallah İspanya’daki kampta da beğenirler” diye konuştu.

Kardeşiyle birlikte sık sık evde top oynadığını dile getiren abi Yağız Boğa ise, “Onu hep futbol okullarına yazdırdık. Babam en son Batu'yu İstanbul’daki kampa yazdırdı. Kampın son gününde yetkililer bize Batu’nun seçmeleri tamamladığını ve İspanya’ya gitmeye hak kazandığını söyledi. Bizden izin istediler. Biz de sevinerek razı olduk” şeklinde konuştu.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.