Hava Durumu

Vali açıkladı: 7 kişi kayıp ihbarı geldi

Düzce'nin Cumayeri ve Akçakoca ilçelerinde gece saatlerinden beri etkili olan kuvvetli sağanak ve heyelan nedeniyle mahsur kalan 58 kişi kurtarıldı, ulaşıma kapanan bazı köy yollarının açılması için çalışmalar devam ediyor. Düzce Valisi Dağlı, "Esmahanım köyünden 7 kişi kayıp ihbarı geldi, bunlar teyide muhtaç geldi" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2019 19:12
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2019 19:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Vali açıkladı: 7 kişi kayıp ihbarı geldi

Düzce'de aşırı yağmur nedeniyle dereler taştı, bazı köy yolları heyelan nedeniyle kapandı, mahsur kalanlar helikopterle kurtarıldı.

Düzce Valiliği, etkili olan kuvvetli sağanak ve toprak kaymasından Cumayeri, Akçakoca ve Gölyaka ilçelerinde 23 köyün etkilendiğini ve köylere ulaşım çalışmalarının tüm hızıyla sürdürüldüğünü açıkladı.

7 KİŞİ KAYIP İDDİASI

Düzce Valisi Zülkif Dağlı, "Esmahanım köyünden 7 kişi kayıp ihbarı geldi, bunlar teyide muhtaç geldi" dedi.

Açıklamada, şu bilgilere yer verildi:

"İlimizde 17 Temmuz 2019 akşam saatlerinde başlayan yoğun yağış sonrası meydana gelen olumsuzlukları gidermek üzere tüm yetkililer ve kurumlara bağlı ekiplerimiz, araç ve gereçleri ile sahada çalışmalarına devam etmektedir. Yaşanan sel felaketinden dolayı, kapanan yolların açılması ve ulaşılamayan köylere ulaşım çalışmaları tüm hızıyla sürdürülmektedir."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.