Hava Durumu

Vali Karaloğlu Bursa'ya veda etti

Bursa'dan Antalya'ya tayini çıkan Vali Münir Karaloğlu, "Gönlümüzün bir yanı hep Bursa ile beraber olacak" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2016 12:03
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2016 12:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Vali Karaloğlu Bursa'ya veda etti
Cumhurbaşkanı tarafından imzalanan valiler kararnamesine göre 22 vali merkeze alınırken, 24 ile yeni vali tayinde. 26 ilin valisi de kendi aralarında yer değiştirdi.

Bursa Valisi Münir Karaloğlu Antalya Valiliği'ne getirilirken, Bursa'nın yeni Valisi İzzettin Küçük oldu. Vali Karaloğlu, 3. Yüksek Mahkemeler Zirvesi'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, "Yaklaşık 3 yıldır güzel şehrimiz, ulu şehrimiz Bursa'mızda vali olarak hizmet ediyorduk. Halkımıza hizmet etmeye çalışıyorduk. Dün çıkan kararname ile ülkemizin önemli turizm merkezlerinden olan Antalya'ya vali olarak atandım. İnşallah Antalya'ya ve Antalyalılara da güzel hizmetler yapmak nasip olur" dedi.
İŞTE O AÇIKLAMA...


Bursa'nın kendisinde ve ailesinde önemli hatırlarla dolu olduğunu söyleyen Karaloğlu, "Bursa'da çalıştığımız süre içerisinde güzel günlerimiz oldu. Bursa'da gerek kamu kurumları gerek sivil toplum kuruluşları gibi beraber çalıştığımız her kurumla güzel bir sinerji oluşturduk. Bu 3 yılda hem benim hem de ailem için unutulmayacak anılarımız oldu. Bu 3 yıl içerisinde yerel ve ulusal basın mensuplarımız da dahil herkese teşekkür ediyorum. Bunsan sonra gönlümüzün bir tarafı hep Bursa ile beraber olacak. Çalıştığımız yerleri kolay unutamıyoruz. Herkesin hakkını helal etmesini diliyorum" şeklinde konuştu.




SOSYAL MEDYADAN DA BURSALILARA VEDA ETTİ

Göreve geldiği ilk günden bu yana sosyal medyayı aktif kullanmasıyla da dikkat çeken Karaloğlu, twitter üzerinden yaptığı paylaşımlarda, "Kadim şehir Van'dan, ulu şehir Bursa'ya geldim. Vali olarak ulu şehre ve milletimize hizmet ettim. İlk gün ziyaret ettiğim Osman Gazi'yi bir an olsun aklımdan çıkarmadım. Aziz hatırasına ve ulu emaneti Bursa'ya layık olmaya çalıştım. Ulu şehrin her köşesine ulaşmaya, milletimizle buluşmaya gayret ettim. Sanayicilerden turizmcisine, devlet kurumlarından belediyeler ve özel sektöre Bursa'yı sevenlerin yanında yer aldım. Bursa, bundan böyle hayatımın ayrılmaz bir parçasıdır. Hayatıma anlam katan muhteşem bir kıymettir, hatıradır. Yeşil beyaz timsahlar kadar Bursa, bundan böyle hayatımın ayrılmaz bir parçasıdır. Hayatıma anlam katan muhteşem bir kıymettir, hatıradır. Bursa'daki görev sürem boyunca birlikte çalıştığım herkese teşekkür ediyor, bütün Bursalılardan helallik diliyorum" dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.