Hava Durumu

Vali Küçük'ten Bursalılara duygu yüklü veda

Bursa Valisi İzzettin Küçük, basın mensuplarıyla buluştuğu toplantıda duygu dolu anlar yaşadı. Bursalılara veda eden Küçük, "Pek çok sorunu sizler aracılığıyla öğrendim ve birçok konuyu da kamuoyuna sizler aracılığınızla ilettim. Benim bir çalışma arkadaşım bir paydaşım oldunuz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2018 20:10
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2018 20:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Vali Küçük'ten Bursalılara duygu yüklü veda

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan Valiler Kararnamesi ile mülkiye başmüfettişi olarak atanan İzzettin Küçük, Yıldırım Millet Mahallesi esnafları tarafından verilen yemekte gazetecilerle buluştu. Vali Küçük, yemek sonrasında gazetecilere yaptığı açıklamada duygusal anlar yaşadı.

Vali Küçük, son açıklanan Valiler Kararnamesi ile mülkiye başmüfettişi olarak atandığını belirterek "Her şeyden önce, çok memnuniyetimi, teşekkürlerimi, sevgilerimi ve saygılarımı sunmak istiyorum bütün Bursa'ya ve Bursa halkına. On senedir valilik yaptım. On dokuz senede kaymakamlık toplamda yirmi dokuz sene. Allaha şükür, sağlığımız yerinde Bursa'daki bu şanlı görevimizi tamamladık. Ben bu görevi on sene boyunca bana tebliğ eden bana güvenen başta Cumhurbaşkanıma teşekkürlerimi ve şükranlarımı arz ediyorum. Ayrıca, burada bulunduğum süre içinde desteklerinizden sizin yön göstermenizden, benim işlerimi kolaylaştırmanızdan sizlere çok müteşekkirim. Pek çok sorunu sizler aracılığıyla öğrendim ve birçok konuyu da kamuoyuna sizler aracılığınızla ilettim. Benim bir çalışma arkadaşım bir paydaşım oldunuz. Bütün Bursa halkına teşekkürlerimi şükranlarımı sunuyorum'' ifadesini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.