Hava Durumu

Vali Küçük'ten Yeşilay'a ziyaret

Bursa Valisi İzzettin Küçük, Yeşilay Bursa Şubesi'ni ziyaret ederek, faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2018 09:41
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2018 09:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Vali Küçük'ten Yeşilay'a ziyaret

Yeşilay Bursa Şubesi'nin Reyhanpaşa Kültür Merkezi'ndeki yerini ziyaret eden Küçük, her zaman Yeşilay'ın yanında olduklarını dile getirerek, "Yeşilay geçmişten günümüze bağımlılığın her türlüsüyle mücadele içerisinde. Madde bağımlılığının haricinde zararlı alışkanlıklar ve teknoloji bağımlılığı ile ilgili de gerçekten çok önemli çalışmalar yapıyorlar. Kamu kurumlarıyla işbirliği içerisinde, geleceğimizin sağlıklı olması için oluşturulmuş projeler var. Ben bu anlamda Şube Başkanımız Serhat Bey'e ve çalışma arkadaşlarına, bağımlılığa karşı yürüttükleri istikrarlı ve bilimsel çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum" dedi.

Yeşilay Bursa Şube Başkanı Dr. Serhat Yamalı, mart ayının ilk haftasının Yeşilay Haftası olduğunu hatırlatarak, bu kapsamda yapılanlardan söz etti. Okullarda öğrencilere yönelik eğitim çalışmaları başta olmak belirli noktalara stant kurularak vatandaşı bilgilendirdiklerini anlatan Yamalı, çalışmaların aralıksız süreceğini söyledi.

Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programı hakkında da bilgi veren Yamalı, "Bu kapsamda 11 milyon öğrenci, 2 milyon veliye ulaştık. Bu programın uzaktan eğitim ayağında ise yine konunun uzmanları tarafından hazırlanmış etkinlik ve videoların interaktif içeriklere dönüştürülmesiyle oluşturulan 18 modüllük bir eğitim paketi bulunmaktadır. Yaş gruplarının özellikleri göz önünde bulundurularak hazırlanan bu içeriklerle katılımcının ilgisinin çekilerek öğrenme sürecine pozitif bir katkı sağlanması amaçlanmaktadır" dedi.

Toplantıda Yeşilay Şube Başkanı Serhat Yamalı'nın yanı sıra Genel Sekreter Suat Arvas, yönetim kurulu üyesi Ünal Mutlu ve Mehmet Raci Arvas ve ödüllü Yeşilay sporcusu, 7. sınıf öğrencisi Yusuf Ozan Erez de hazır bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.