Hava Durumu

Valiye veda kuyruğu! Elini sıkmak için...

Çorum’a atanan Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, veda ziyaretleri kapsamında gittiği Çiftlik İlçesi’nde 100 metreyi aşan kuyruktakiler tarafından uğurlandı.

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2016 18:03
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2016 18:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Valiye veda kuyruğu! Elini sıkmak için...
Valiler Kararnamesiyle Çorum’a atanmasının ardından veda ziyaretlerine başlayan Necmeddin Kılıç, gittiği Çiftlik ilçesinde Kaymakam Mustafa Dinç, Belediye Başkanı AK Partili Serkan Güzel ile kurum müdürleri ve çok sayıda kişinin oluşturduğu 100 metreyi aşan bir kuyrukla karşılandı.



Öğrencilerin çiçek verdiği Kılıç, kendisini uğurlamaya gelenlerle tokalaştı. Daha sonra kurulan platformda bir konuşma yapan Başkan Serkan Güzel, Vali Kılıç sayesindeNiğde genelinde kamu kurum ve kuruluşlarının hizmet çıtasını yükseldiğini belirterek, "Çiftlik halkı adına size yaptığınız hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor yeni görevinizde başarılar diliyorum" dedi.
Çiftlik Kaymakamı Mustafa Dinç de "Biz çırakken siz ustaydınız biz öğrenciyken sizöğretmen oldunuz biz evlatken siz baba oldunuz her zaman arkamızda durdunuz dik durdunuz hizmetlerinizden dolayı ilçem adına size teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

"HİZMETKAR OLARAK GELDİK"

Vali Necmeddin Kılıç ise yaptığı veda konuşmasında şunları söyledi:

"Vedaya geldiğim şu günde bile gösterdiğiniz ilgi ömür bitene kadar aklımda olacaktır. Biz sizin hizmetkarınız olarak geldik sizler bizi efendi yaptınız hep beraber el ele verdik, biz sizleri çok sevdik sizin dertlerinizde benim derdim sizin mutluluğunuzda benim mutluluğum, hizmetinizde bulunmaktan mutluyum. Yapamadıklarımız için hakkınızı helal edin. "
Konuşmanın ardından Vali Necmeddin Kılıç’a, Kaymakam Mustafa Dinç Osmanlı Tuğrası, Belediye Başkanı Serkan Güzel de ’Fahri Hemşerilik Beratı’ takdim etti. Kılıç, daha sonra kuyruktakilerle vedalaşarak ilçeden ayrıldı.



ULUKIŞLA’YI ZİYARET ETTİ

Vali Kılıç, veda ziyaretleri kapsamında Ulukışla İlçesi’ni de ziyaret etti. Öküz Mehmet Paşa Külliyesi önünde ilçe protokolü ve yine uzun bir uğurlama kuyruğu ile karşılanan Kılıç, Ulukışla Kaymakamlığı bahçesine hatıra olarak bir ağaç diktikten sonra ilçeden ayrıldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.