Hava Durumu

VAR'lığı bir dert!

Bursaspor'un Konyaspor maçında attığı gol Halis Özkahya tarafından iptal edildi. Yeşil Beyazlı takım böylelikle VAR kararıyla bu sezon 6'ncı golünden oldu.

Haber Giriş Tarihi: 06.02.2019 08:01
Haber Güncellenme Tarihi: 06.02.2019 08:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
VAR'lığı bir dert!

Bursaspor bu sezon 6'ncı kez VAR engeline takıldı. Yeşil Beyazlı takımın karşılaşmanın 75'inci dakikasında Henri Saivet ile bulduğu gol karşılaşmanın hakemi Halis Özkahya tarafından önce geçerli sayıldı. Bu karara rağmen VAR incelemesine başvuran Özkahya pozisyonda Burak Kapacak'ın kaleci Serkan Kırıntılı'ya faul yaptığını gerekçe göstererek golü iptal etti. Ancak aynı pozisyonda Konyaspor'dan Skubic'in kambura yatması ise hakem tarafından değerlendirmeye alınmadı.

AYBABA İSYAN ETMİŞTİ

VAR'ın uygulanmaya başlamasından bu yana yüzü bir türlü gülmeyen Bursaspor'un geride kalan 20 haftada toplam 6 golü VAR kararıyla geçerli sayılmadı. Ligin ilkyarısında Konyaspor, Rizespor, Başakşehir, Ankaragücü ve Malatyaspor maçlarında VAR engeline takılan Yeşil Beyazlılar'ın yine bir Konyaspor maçında attığı gol VAR kararıyla iptal edildi. Teknik direktör Samet Aybaba sezon başından bu yana VAR kararlarından en çok yakınan teknik direktör olmuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.