Hava Durumu

Vartolu sahaya indi

Bursaspor'un Malatyaspor maçı öncesi yaptığı son taktik çalışmaya katılan Bursalı dizi oyuncusu Erkan Kolçak Köstendil Malatyaspor maçında da altyapısından yetiştiği Yeşil Beyazlı takımı yalnız bırakmadı.

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2018 07:55
Haber Güncellenme Tarihi: 19.02.2018 07:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Vartolu sahaya indi

Bursaspor'un Malatyaspor maçı öncesi yaptığı son taktik çalışmaya katılan Bursalı dizi oyuncusu Erkan Kolçak Köstendil Malatyaspor maçında da altyapısından yetiştiği Yeşil Beyazlı takımı yalnız bırakmadı. Maç öncesi sahaya inen Köstendil, top toplayıcı çocuklarla bir araya geldi, taraftarlarla selfie çektirdi. Erkan Kolçak Köstendil kendisi gibi oyuncu olan nişanlısı Cansu Tosun'la birlikte maçı protokol tribününde izledi.

Özlüce'de yoğun güvenlik

Bursaspor'un dün Yeni Malatyaspor karşısında aldığı beraberliğin ardından Özlüce Tesisleri'nde yoğun güvenlik önlemi alındı. Takım otobüsü stattan çıktıktan sonra 6 polis aracıyla konvoy halinde tesislere geldi. Ayrıca Özlüce Tesisleri'nde de 2 resmî polis aracı takım gelene kadar nöbet tuttu ve taraftarları bölgeden uzak tuttu.

Markaj gündemi belirleyecek

Bursaspor'un Malatyaspor'la berabere kalarak galibiyet hasretini 9 maça çıkarması Markaj Programı'nda ele alınacak. Taraftarların Ali Ay yönetimini istifaya davet ettiği, teknik direktör Paul Le Guen'in performansı Markaj yorumcuları tarafından değerlendirilecek. Sönmez Medya Spor Müdürü Süha Garsoy'un sunacağı Markaj'a Adem Vural,Erkan Öncel, Çetin Sabırlı ve Levent Batur katılacak. Markaj saat 20.15'te başlayacak.

Barış'ı Le Guen tuttu

Teknik direktör Paul Le Guen karşılaşmanın 83'üncü dakikasında B:arış Yardımcı'nın yerine Abdullaali Shehu'yu oyuna sürdü. Barış Yardımcı kulübeye gelmeden doğrudan soyunma odasına gitmek için çıkış tüneline yöneldi. Ancak Paul Le Guen oyuncusunu tutarak kulübede maçın bitişini beklemesi direktifini verdi.

Grozav cezalı!

Evkur Yeni Malatyaspor maçında sarı kart gören Bursaspor'un Rumen futbolcusu Grozav cezalı duruma düştü. Timsah'ta ilk kez sarı kart gören başarılı orta saha oyuncusu, sezonun ilk yarısında görev aldığı Kardemir Karabükspor formasıyla da 3 sarı kart gördüğü için toplam 4 karta ulaştı ve böylelikle cezalı duruma düştü.

Agu 2 maç sonra

Bursaspor'un Nijeryalı futbolcusu Mikel Agu Alanyaspor ile oynanılan ve deplasmanda 3-1 kaybedilen maçtan sonra ilk kez kadroda kendine yer buldu. Agu Beşiktaş ve Akhisarspor maçlarında takımdaki yerini alamamıştı.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.