Hava Durumu

Vatandaşın şikayetine 'Yıldırım' çözüm

Yıldırım Belediyesi, oluşturduğu çözüm merkezi ile ilçe sakinlerinin taleplerine kısa sürede cevap veriyor.

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2018 12:29
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2018 12:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Vatandaşın şikayetine 'Yıldırım' çözüm

Yıldırım Belediyesi, çözüm merkezi ile vatandaş memnuniyetini sağlıyor. Yıldırımlılar tarafından ilk müracaat, çağrı merkezi, sosyal medya, saha araştırma ekibi ve dış kurumlar aracılığı ile belediyeye ulaşan dilekçelerin ilgili müdürlüklere iletilmesi sağlanıyor. Çözüm merkezi kurulduğu ilk günden itibaren geçen 7 ay zarfında 837 talebi inceleyerek çözüme kavuşturulmasını sağladı.

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Belediyecilik hizmetlerimizde Yıldırımlıların memnuniyetini ve mutluluğunu önceliğimiz sayıyoruz. Bu proje kapsamda günlük hayatda karşılaşılan problemlerin çözümü ve bürokratik işlemlerinin hızla gerçekleşmesi ile takibinin sağlanması için çözüm merkezimizi faaliyete geçirdik. Özellikle mahallelerde acil olarak yerine getirilmesi gereken taleplerin hızla tespiti ve ilgili birime aktarılarak kısa süre içerisinde çözümlenmesi adına mobil ekip ile süreci minimum zaman dilimine indiriyoruz" dedi.

Mobil ekip sayesinde sorunların kaynağına giderek taleplere anında cevap verdiklerini vurgulayan Başkan İsmail Hakkı Edebali, "Son 7 ay içerisinde mobil ekibimizle 837 talebin hızla tespiti ve çözümünü sağladık. Başta Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ve Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü olmak üzere ilgili müdürlüklerimize iletilen talepler yerinde incelenerek raporlandı ve çözümü için işlem gerçekleştirildi. Bu sayede tespit edilen aksaklığın ilgili birime aktarılması sonrasında konu sonuçlanana kadar takibini gerçekleştirerek ve kurum içerisinde otokontrol sistemi oluşturarak vatandaşlarımızın memnuniyetini sağlamayı hedefliyoruz" şeklinde görüşlerini ifade etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.