Hava Durumu

Vatandaşlar tanzim satıştan memnun

İstanbul Esenler'de bulunan tanzim satış noktasındaki vatandaşlar düşük fiyatları memnuniyetle karşıladı.

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2019 16:35
Haber Güncellenme Tarihi: 11.02.2019 16:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Vatandaşlar tanzim satıştan memnun

Esenler'de bulunan tanzim satış noktasında sırasını bekleyen vatandaşın düşük fiyatlara sevinerek şarkı söylemesi renkli görüntüler oluşturdu. Fiyatların dışarıya göre uygun olduğunu belirten vatandaş sırası gelince alışverişi yaparak" Allah devletimize zeval vermesin" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan' ın sebze ve meyve fiyatlarındaki yükselişinin önüne geçilmesi için hayata geçirdiği proje kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin çok sayıda noktasında tanzim satış alanları oluşturuldu. Sabah 7. 00'dan akşam 19. 00'a vatandaşlara hizmet verecek olan tanzim satış alanlarına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Ucuz sebze almak isteyen vatandaşlar metrelerce kuyruk oluşturdu. Esenler Belediyesi'nin tahsis ettiği tanzim satış noktasında sırasını bekleyen bir vatandaş ise, düşük fiyatlara olan sevincini şarkı söyleyerek gösterdi. Sırasını beklerken şarkı söyleyen vatandaş, renkli görüntüler oluşturdu.

Sırası gelen vatandaş ev alışverişini yaparak,"Fiyatlar dışarıya göre uygun. Allah devletimize zeval vermesin. Sıraya girdik ama olsun sabrettik aldık" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.