Hava Durumu

Ve Alişan itiraf etti: 17 yıldır kullanıyorum

Emre Saygı'nın programı "Hadi Be"nin konuğu olan ünlü şarkıcı Alişan'dan şaşırtan açıklama geldi. Alişan, "17 yıldır saç dökülmesini engellemek için bir ilaç içiyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2017 22:29
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2017 22:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ve Alişan itiraf etti: 17 yıldır kullanıyorum

Alişan, şöyle konuştu:

KOMEDİ DİZİSİYLE EKRANLARA DÖNÜYORUM

"10 senedir dizi yapmıyordum ama yeni bir diziyle ekranlara dönüyorum. Çağla ile birlikte komedi dizisinde oynayacağız. Birkaç ay sonra her şey belli olacak.

ÇAĞLA'YLA AYRILMAZ İKİLİYİZ

Çağla ile Zeki Alasya-Metin Akpınar gibi olmaya başladık. Hep beraber yer alamız için teklifler geliyor. Türkiye'de bir kadın bir erkek olarak bu kadar uzun süre birlikte olan tek insanlarız. Çağla'nın sevdiklerini ben sevmiyorum, oda benim sevdiklerimi sevmiyor. Bu kadar zıt olmamız, uzun süre birlikte dost olmamızın nedeni.

NE YAPACAĞIMI BİLİYORUM

Eğer evlenirsem karım hamile kalırsa ne yapılacağını çok iyi öğrendim. 5 yıldır yaptığım canlı yayınlarda selülitten, hastalıklara erkeklerin ne yapması gerekiyor hepsini öğrendim.

KOMUTAN 'KURTLAR VADİS''Nİ SORDU

Acemi birliğimi yaparken gece yarısı yatarken asker gelip komutanın çağırdığını söyledi. Gittim komutanın yanına bana Kurtlar Vadisi'nin sonraki bölümünde ne olacak Necati Şaşmaz'ı arar mısın? dedi.

17 YILDIR İLAÇ KULLANIYORUM

Ailemin çoğu kel benim saç takıntılı birisiyim. Çok uğraşıyorum böyle olması için 17 yıldır saç dökülmesini engellemek için bir ilaç içiyorum. Lise yıllığında benim için saçına gösterdiği özeni derslere gösterseydi Boğaziçi Üniversitesinde okurdu yazdılar.

SAÇLARIMA PERMA YAPTIRDIM

16 yaşındayken NBA'de oynayan basketbolcularına özenip perma yaptırmıştım ve babam fiziksel tepkisini gösterip tekrar berbere götürdü perma ilacı saçımı yakmış 2 numarayla patates tarlası gibi bir saçım vardı.

KANIMDA ET ÇIKTI

Detoks ve beslenme planı için bir doktora gittim. Nasıl beslenmem lazım diye kan aldılar. Kanım et proteini çıktı. Çok fazla et yiyorum.

BENİ ÇAMAŞIR SUYUYLA YIKADILAR

Yaz günleri güneşe çıktığımda çok yanıyoru. Yengem ve annem 10 yaşındayken beni rengim açılsın diye çamaşır suyuyla yıkadılar ama rengimi açmayı başaramadılar."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.