Hava Durumu

Ve Atatürk Stadı yıkılıyor

Meydan haline getirilen Atatürk Stadı'nın kapalı tribününün yıkımı için iş makineleri çalışmaya başladı. Bu bölümün yıkılmasıyla birlikte emektar stat artık sadece hafızalarda yer alacak.

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2017 07:56
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2017 07:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ve Atatürk Stadı yıkılıyor

Bursa'nın ve Bursaspor'un simgesel değerlerinden biri olan acı tatlı birçok olaya ev sahipliği yapan Atatürk Stadı'nın kapalı tribününün yıkımıyla ilgili 23 Mayıs'ta yapılan ihaleden sonra ihaleyi kazanan firma çalışmalara başladı. İş makineleri emektar stadın olduğu bölümde yıkıma başlamak için ilk kepçeyi vurdu. Yıkım işleminin temmuz ayında tamamlanması planlanıyor. Atatürk Stadı'nın daha önce diğer tribünleri yıkılmış ve emektar stat meydan haline getirilmişti.

Bursaspor eski başkanlarının ve kurucularının fotoğraflarıyla isimlerini olduğu bölümün sökmeden yıkılması Yeşil Beyazlı kulübün tarihine yapılmış bir saygısızlık olarak yorumlandı.

İş makinelerinin Bursaspor'un eski başkanlarının resimlerinin ve kurucu üyelerin isimlerin olduğu bölümden başlaması ve bu resimlerin yıkımdan önce kaldırılmaması dikkat çekti. Kapalı tribünün yıkılmasıyla birlikte Atatürk Stadı artık fotoğraf karelerinde ve anılarda yaşayacak. Kullanım hakkı Gençlik Spor Bakanlığı'nda olan Atatürk Stadı'nın yerinde atletizm pisti olacak. Kültürpark'ın sınırlarının genişletilmesiyle stat da parkın içine dahil edilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.