Hava Durumu

Ve Badu Bursa'da

Bursaspor'un bir yıllık kiralık anlaşma sağladığı Emmanuel Badu dün akşam saatlerinde Bursa'ya geldi. Garahı krampon bugün sağlık kontrolünden geçecek ve resmi sözleşmeyi imzalayacak.

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2017 08:21
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2017 08:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ve Badu Bursa'da

Bursaspor'un 1 yıllık kiralık anlaşmaya vardığı Emmanuel Badu dün akşam saatlerinde Bursa'ya geldi. yönetici Hasan Parlakay menajer Hüseyin Gedik ve kendi menajeriyle birlikte dün sabah saatlerinde önce Udinese'deki takım arkadaşlarıyla vedalaşan Ganalı krampon, öğleyin Venedik'ten kalkan Türk Havayolları'na ait tarifeli uçakla İstanbul'a ulaştı. Karayoluyla Bursa'ya geçen Emmanuel Badu ardından konakladığı otelde dinlenmeye çekildi.

EŞYALARINI TOPLAYACAK

Ganalı krampon bu sabah sağlık kontrolünden geçtikten sonra Özlüce Tesisleri'ne gidecek ve teknik direktör Paul Le Guen ve Başkan Ali Ay'la görüşecek. Emmanuel Badu daha sonra kameralar karşısında bir yıllık kiralık mukaveleyi imzalayacak. Bursaspor'un kiralama bedeli olarak Udinese'ye 700 bin Euro ödeyeceği Emmanuel Badu gün içerisinde Bursa'dan ayrılarak eşyalarını toplamak için ülkesine gidecek. Emmanuel Badu iki gün içerisinde Bursa'da olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.