Hava Durumu

Ve Beşiktaş Harun'u istedi

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Harun Tekin'i Bursaspor Başkanı Ali Ay'dan resmen istedi. Başkan Ali Ay, istedikleri rakamı Fikret Orman'a söylediğini, Orman'ın kendilerine cevap vereceğini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2018 07:28
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2018 07:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ve Beşiktaş Harun'u istedi

TRANSFER RESMİYET KAZANDI
Ve beklenen transfer görüşmesi gerçekleşti. Bir süredir Bursaspor'la Beşiktaş arasında gündemde olan Harun Tekin transferi resmiyet kazandı. Kulüpler Birliği Vakfı toplantısı için bir araya gelen Bursaspor Başkanı Ali Ay ve Beşiktaş Başkanı Fikret Orman milli eldivenin durumunu ele aldı. Görüşmede Fikret Orman Ali Ay'dan Harun Tekin'i resmen istedi. Konuyla ilgili açıklama ise toplantı çıkışında Bursaspor Başkanı Ali Ay'dan geldi. Ali Ay konuyla ilgili üstü kapalı konuşurken, medya mensuplarının ısrarlı soruları üzerine açıklama yaptı.

TRANSFER RESMİYET KAZANDI
Ali Ay, "Şu anda bitmiş bir şey yok. Ben Harun'u kiralık olarak satmayı düşünmüyo-rum. Bonservisi ile vermeyi düşünüyorum. Neticede Harun bizim futbolcumuz. Harun şu anda Türkiye'nin en iyi kalecilerinden bir tanesi. Fikret başkan, 'Ne düşünü-yorsun? dedi. Ben de gerekli olan şeyleri söyledim. Şu anda bitmiş bir şey yok. Takas yok. Takasa karşıyım. Olumlu ya da olumsuz konusunda bir şey söyleyemem. O da kendi arkadaşlarıyla ben de yönetim kurulundaki arkadaşlarımla görüşeceğim. Daha sonra gerekli açıklama yapılır" ifadelerini kullandı.

Fiyatı 3,5 milyon Euro
Bursa Hakimiyet'e konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Bursaspor Başkanı Ali Ay, "Harun için istediğim rakamı şu an söylemem doğru olmaz. Zaten sizler tahmin ediyorsunuz" diye konuştu. Harun için Bursaspor yönetiminin kapıyı 3,5 milyon Euro'dan açtığı biliniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.