Hava Durumu

Ve Irina Shayk geri döndü

Yaklaşık iki ay önce ilk bebeğini kucağına alan top model Irina Shayk, kırmızı halıya döndü. Bu aynı zamanda Shayk'ın anne olduktan sonra kameralarla ilk "resmi" buluşması...

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2017 22:21
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2017 22:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ve Irina Shayk geri döndü

31 yaşındaki Shayk, 70'inci Cannes Film Festivali kapsamında gerçekleşen Hiraki adlı filmin gala gecesinin konukları arasındaydı.

Derin yırtmaçlı sarı bir elbise giyen Shayk'ın doğumdan kısa bir zaman sonra forma girdiği dikkatlerden kaçmadı. Shayk, büyük önem verdiği bu geceye öylesine büyük bir özenle hazırlanmıştı ki kırmızı halıda yürürken zaman zaman kameramanlar ve foto muhabirleri bile işlerine kısa bir ara verip Shayk'ı izlediler.

Bu kırmızı halı yürüyüşü bir anlamda Irina Shayk için "hasretin sona ermesi" anlamına da geliyor. Ünlü model bir süredir sosyal medya hesabında geçmiş yıllarda Cannes'da çekilen pozlarını paylaşıp tekrar o halıya çıkacağı anı heyecanla beklediğini" belirtmişti.

Bir süredir ünlü oyuncu Bradley Cooper ile nişanlı olan Irina Shayk, geçen yılın son ayında düzenlenen Victoria's Secret defilesinde podyuma çıktı. Shayk o sırada hamileliğinin ilk dönemindeydi.Cooper ve Shayk'ın Lea de Seine Shayk Cooper adını verdikleri kız bebekleri geçtiğimiz mart ayında dünyaya geldi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.