Hava Durumu

Ve Özlüce'de kapılar kapandı!

Koronavirüs salgını nedeniyle Bursaspor'da Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde kapılar kapatıldı. Günlük ihtiyaçların giderilmesi adına acil işi olan yetkili personelin dışında tesise giriş çıkışa izin verilmeyecek.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2020 08:01
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2020 08:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ve Özlüce'de kapılar kapandı!

Bursaspor'da koronavirüsle mücadele kapsamında alınan önlemler en üst seviyeye çıkarıldı.

HERKES GİREMEYECEK

Tüm dünyayı etkisi altına alan, ülkemizde de spor kulüpleri içinde şu ana kadar Galatasaray, Fenerbahçe ve son olarak Kayserispor'da yapılan testlerde pozitif sonuç elde edilen koronavirüs salgınıyla mücadelede Bursaspor'da tedbirler en üst seviyeye çıkarıldı. Oyuncuların toplanmasını şimdilik en az bir hafta erteleyen Yeşil Beyazlı kulüp Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nin kapılarını da dış dünyaya kapattı. Buna göre son yapılan dezenfekte işlemi dışında Özlüce'ye izinsiz kimsenin girişine izin verilmeyecek. Sadece acil işi olan yetkili personel tesise giriş yapabilecek.

TEHLİKE KALKANA KADAR

Bu süreçte çimlerin bakımı için görevli personel belirli zaman dilimleri içinde görevinin başında olacak. Güvenlik personeli futbolcuların olduğu bölüme kimsenin girişine izin vermeyecek. Uygulama salgın tehlikesi ortadan kalkana kadar devam edecek. Tesis oyuncuların topbaşı yapacağı tarihten bir gün önce yeniden dezenfekte edilecek. Bursaspor Yönetimi aldığı karar doğrultusunda salgınla mücadele kapsamında ilk olarak Vakıfköy'ün kapılarını kapatmıştı. Stadyuma ise sadece çim ekibinin girişine izin veriliyor. Merinos'taki futbol okulunda da aynı uygulama yapılıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.