Hava Durumu

Ve Riekerink'in kaderi belli oldu! Gidiyor mu kalıyor mu?

Alınan kötü sonuçların ardından yönetim kurulu toplantısı yapan Galatasaray'da başkan Dursun Özbek, Riekerink ile yolların ayrıldığını Salı günü yapacağı duyuru ile açıklayacak.

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2017 18:18
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2017 18:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ve Riekerink'in kaderi belli oldu! Gidiyor mu kalıyor mu?

Galatasaray'da Kayserispor maçı sonrası teknik direktör Jan Olde Riekerink'in durumu masaya yatırıldı. Başkan Dursun Özbek, kardeşi Mehmet Özbek, Sportif A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Levent Nazifoğlu, Futbol Direktörü Cenk Ergün, yönetim kurulu üyeleri Ural Aküzüm ve İsmail Sarıkaya toplantıya katıldı.

SON KARAR SALI GÜNÜ

TT Arena'da yaklaşık 4 saat süren toplantıda Hollandalı çalıştırıcının sezon boyunca gösterdiği performans değerlendirildi. Galatasaray yönetimi, tecrübeli teknik adamın yaptığı hataları göz önüne alıp son kararı yarın (Salı) yapılacak haftalık toplantıda vermeyi uygun gördü.

RİEKERİNK GİDİCİ

Başkan Dursun Özbek, tüm yönetimin katılacağı haftalık toplantıda üyelere Riekerink ile ilgili görüşlerini sorup karar verecek. Toplantı sonrası Riekerink ile yolların ayrıldığının resmi açıklama ile duyurulması bekleniyor. Ancak yönetim, henüz Riekerink'in yerine getireceği ismi belirlemedi.

FİNANSAL FAİR PLAY VAR

Üstelik UEFA Finansal Fair Play Kriterleri gereği sarı-kırmızılı kulüp, futbol takımının sezon sonuna kadar harcamalarında 65 milyon Euro'yu geçmemek zorunda. Bu sınıra çok yakın olan Galatasaray kulübü, teknik direktör adayları konusunda bu durumu da hesaba katmak zorunda.

(NTV Spor)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.