Hava Durumu

Ve sahne Timsah'ın

Bursaspor yeni umutlarla yeni sezonun başlangıcını yapacak. Saat 21.45'te nefesler kutulacak ve geçen sezon korku tünelinden son anda çıkan Yeşil Beyazlılar'ın Başakşehir karşısında sergileyeceği futbola odaklanacak. Paul Le Guen ve öğrencilerinin tek hedefi galibiyet.

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2017 09:41
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2017 09:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ve sahne Timsah'ın

GÖZLER PAUL LE GUEN'DE

Ve Süper Lig'de perdeyi Bursaspor açacak. Yeşil Beyazlılar 2017-18 futbol sezonunun açılış maçında Medipol Başakşehir'in konuğu olacak. Başakşehir Fatih Terim Stadı'ndaki mücadele Beinsports 1'den yayınlanacak ve saat 21.45'te başlaşayacak. Karşılaşmayı Ümit Öztürk yönetecek. Bursaspor'da tüm gözler sahaya çıkacak oyuncular kadar teknik direktör Paul Le Guen'in üzerinde olacak. Fransız teknik adam Bursaspor teknik direktörü unvanıyla ilk kez bir resmi maçta görev alacak ve uzun bir aradan sonra yeniden bir kulüp takımının başında kulübede olacak.

DELARGE OYNAMAYACAK

Bursaspor'da yeni transferlerden Dzon Delarge bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Bu yıl kadroya dahil edilen oyunculardan Barış Yardımcı, Titi, Ekong, Agu ve Badu'nun mücadeleye ilk 11'de çıkması bekleniyor. Şampiyonlar Ligi'nde grup vizesi almaya çalışan Başakşehir karşısında Yeşil Beyazlılar'ın her zamanki gibi en büyük kozu yine Pablo Martin Batalla olacak. Takımın gol silahı olarak Bogdan Stancu sahaya çıkacak. Bursaspor favori olarak kabul edilen Başakşehir karşısında elde edeceği galibiyetle sezona moralli başlamayı amaçlayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.