Hava Durumu

Ve Shehu imzaladı!

Bursaspor, Güney Kıbrıs Ligi ekiplerinden Anorthosis'ten kadrosuna kattığı Nijeryalı futbolcu Abdullahi Shehu ile 2.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2018 15:30
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2018 15:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ve Shehu imzaladı!

İmza töreninde konuşan Shehu, "Buraya takıma yardımcı olmak için geldim. Umarım büyük başarılar elde edebiliriz, Avrupa yolunda takıma yardımcı olmak için hatta Şampiyonlar Ligi'nde olabilmek için buraya geldim" dedi. 200 bin Euro bonservis bedeli ile 2.5 yıllığına kadroya katılan Shehu açıklamalarının devamında "Buraya takıma yardımcı olmak için geldim. Umarım büyük başarılar elde edebiliriz, Avrupa yolunda takıma yardımcı olmak için hatta Şampiyonlar Ligi'nde olabilmek için buraya geldim. Burada olmaktan oldukça mutluyum. Taraftara da teşekkür etmek için bu fırsatı kullanmak istiyorum. Sosyal medyadan da birçok kez ulaşmaya çalıştılar. Umarım burada başarılar elde eder ve sezonun sonunda da burada bir aile olarak bunu kutlarız" dedi.

"Uygun gördüğü yerde oynamaya hazırım"

Sağ bek, orta saha ve stoper mevkilerinde oynamışlığının olduğunu dile getiren Nijeryalı oyuncu, "Tabii ki bunun kararını hoca verecek. Uygun gördüğü yerde oynamaya hazırım. Paul Le Guen'in ismini, Nijerya Milli Takımı'nın başına geçeceği iddia edildiğinde duymuştum. Beni takıma katmak istediğinde de araştırma fırsatı buldum. Oyuncu olarak çok şanslı hissediyorum, çünkü kariyerime bir şeyler katacağını düşünüyorum. Tabii ki hocanın ne istediği önemli. Hücuma katkı verebilmeyi severim. Hoca benden hücuma daha çok katkı vermemi isterse veririm" şeklinde konuştu.
Açıklamaların ardından Shehu, kendisini 2.5 yıllığına yeşil-beyazlı renklere bağlayan resmi sözleşmeye imza attı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.