Hava Durumu

Ve Stancu da gitti

Alacağını tahsil edemeyen Bogdan Stancu sözleşmesini tek taraflı feshetti. 'Haklı fesih' imkanına sahip olan Rumen futbolcu tüm parasını alma olanağını da elde etti.

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2018 08:21
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2018 08:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ve Stancu da gitti

AVUKATI İŞLEMLERİ BİTİRDİ

Bursaspor'da bir süre önce Joshua John alacaklarını tahsil edemediği için sözleşmesini tek taraflı feshederek Türkiye'den ayrılarak ülkesi Hollanda'ya gitmişti. Ekonomik krizle boğuşan Yeşil Beyazlı kulüpte yaprak dökümüne Bogdan Stancu da eklendi. Rumen futbolcu alacaklarını tahsil edemediği için sözleşmesini tek taraflı feshetti. Mukavelesi 31 Mayıs 2019'da bitecek Rumen futbolcunun avukatı dün sabah fesih işlemini gerçekleştirdi.

HAKLI FESİH İMKANINI ALDI

Stancu'nun 'Haklı fesih' imkanına sahip olduğu ve işlemin de bu doğrultuda yapılmasını istediği belirtildi. Böylelikle golcü futbolcu tüm alacaklarını talep etme hakkını kazandı. Bursaspor'dan yıllık 900 bin Euro kazanan Stancu'nun yaklaşık 1 milyon Euro alacağının bulunduğu bildirildi. Rumen krampon yakın çevresine Türkiye'den ayrılmayı düşünmediğini, batı bölgelerinde bir takım bulmaması halinde futbolu bırakacağını söylediği ifade edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.