Hava Durumu

Venezuela Devlet Başkanı Maduro'dan Müslümanlık itirafı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, TRT 1'de ekrana gelen Diriliş Ertuğrul dizisinin büyük hayranı olan Venezuela Devlet Başkanı Maduro'nun dizi sayesinde Müslüman olabileceğini ifade ettiğini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2019 23:24
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2019 23:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Venezuela Devlet Başkanı Maduro'dan Müslümanlık itirafı

Bir etkinliğe katılan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Eylül ayında Venezuela'ya gittiğim zaman ikili görüşmeleri yaptım. Maduro 'bu dizi gerçek İslamiyet'i öğretiyor ve belki bir gün bu dizi sayesinde Müslüman olacağım' dedi'' şeklinde konuştu.

"ALANYA'DA ÇEKİLMESİ ÇOK ANLAMLIDIR"

Antalya'da Turizm Merkezi Belek'teki bir otelde Yunanistan Dışişleri BakanıGeorgios Katrugalos ile ortak basın toplantısı katılan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu buradan da Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Amfi Tiyatro'da Üniversiteli Aktif Gençlik (ÜNİAK) tarafından organize edilen Gençlik Söyleşileri katıldı. Bakan Çavuşoğlu'na TRT ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul'un başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan, dizinin Abdurrahman karakterine hayat veren Celal Al, Bamsı karakterinin mimarı Nurettin Sönmez, dizinin yönetmen koltuğunda oturan Metin Günay ve dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ'da eşlik etti. Çavuşoğlu, "Dizinin bir bölümünün Alanya'da çekilmesi çok anlamlıdır ve ecdadımızın ilk fethi ettiği yerlerden birisidir.'' şeklinde konuştu.

"MADURO BU DİZİ SAYESİNDE MÜSLÜMAN OLACAĞIM' DEDİ"

Bakan Çavuşoğlu, Diriliş Ertuğrul hayran olan Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro ile ilgili konuşarak, "Eylül ayında Venezuela'ya gittiğim zaman ikili görüşmeleri yaptım. Ondan sonra seti son ziyaretimde ki videoyu gösterdim Çığlık çığlığa ayağa kalktı. Önce dizideki tek tek isimleri saydıktan sonra sakinleşti ve sonra dedi ki bu dizi gerçek İslamiyet'i öğretiyor ve belki bir gün bu dizi sayesinde Müslüman olacağım dedi. Bunları duyunca gurur duyuyoruz ve mutlu oluyoruz" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.