Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

'Ver Falcao'yu, al Diagne'yi'

Monaco Kulübüyle iyi ilişki içerisinde olduklarını söyleyen Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Senegalli oyuncu Mbaye Diagne'yi Fransız ekibine önerdi.

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2019 12:16
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2019 12:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Ver Falcao'yu, al Diagne'yi'

Galatasaray'da transferi yılan hikayesine dönen Falcao için flaş bir teklif ortaya çıktı. Sarı kırmızılı takımın 2. başkanı Abdurrahim Albayrak'ın Kolombiyalı golcünün durumunu görüşürken, geçen sezonun gol kralı Diagne'yi teklif ettiği öğrenildi. Monaco ile yakın ilişkiler kurduklarını söyleyen Albayrak'ın, Fransız kulübüne, "Diagne'yi düşünür müsünüz? diye sorduğu belirtildi.

"BELKİ SİZDE ÇOK İŞ YAPAR"

Albayrak'ın ayrıca, "Geçen sezon 30 gol attı. Biz de uyum sağlayamadı ama sizde belki çok iş yapar" diyerek öneride bulunduğu, Fransız kulübünün de bu ihtimali değerlendirmeye aldığı aktarıldı. Bunun üzerine Ben Yedder dışında başka forvet takviyesi daha planlayan Monaco kulüp idarecilerinin Diagne'yi ihtimaller arasına yazdıkları belirtildi.

BİR TAŞLA İK KUŞ

Böylece Monaco'dan Falcao'yu istediği şartlarda almaya hazırlanan Galatasaray, Diagne'yi vererek bir taşla iki kuş vurmayı planlıyor. Monaco'nun, alacağı ikinci forvet konusunda pürüz yaşaması halinde son ihtimal olarak Diagne'yi değerlendirme olasılığı bulunuyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.