Hava Durumu

Vicdansızlıkla suçlanmıştı! İşin aslı meğer öyle değilmiş

İkinci kattan düşen kızı görmesine rağmen yardım etmediği ileri sürülen 70 yaşındaki Ahmet Uysal, konuştu: “Görseydim önce ben hastaneye götürürdüm. Yorumlar beni kahretti”

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2016 15:47
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2016 15:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Vicdansızlıkla suçlanmıştı! İşin aslı meğer öyle değilmiş
Samsun'da, ikinci kattan düşen 2 yaşındaki kızı görmesine rağmen yardım etmeden yoluna devam ettiği öne sürülen ve büyük tepki alan 70 yaşındaki Ahmet Uysal, "Düştüğünü görmedim. Görsem önce ben hastaneye götürürdüm. Böyle vicdansızlık olur mu? Benim de 3 tane torunum var. Onları gözüm gibi koruyup kolluyorum" dedi.

Terme ilçesinde, Tuncay ve Tuba Güler çiftinin 2 yaşındaki kızları Fatıma İklil Güler, geçen Çarşamba 2'nci kattaki evlerinden önce bir aracın üzerine, ardından da yola düştü. Küçük kızın mucizevi bir şekilde hafif yaralı kurtulduğu olay ise güvenlik kamerası görüntüleri yayınlanınca, düşme sesini duyunca arkasına dönüp bakan ancak ardından hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam eden yaşlı bir adamın görüntüsüyleTürkiye gündemine oturdu.

 'BÖYLE VİCDANSIZLIK OLUR MU?'

Türkiye'nin konuştuğu ve "İnsanlık ölmüş" yorumlarının yapıldığı o adam Sabah'a konuştu. 70 yaşındaki 3 torun sahibi Ahmet Uysal, olay günü telefon faturasını ödedikten sonra yürüyerek eve doğru gittiğini anlatarak, "Arkamdan bir ses geldi. Dönüp baktım ama bir şey görmedim. O çocuğun düştüğünü görsem en önce ben koşup hastaneye götürürdüm. Böyle vicdansızlık olur mu? Benim de 3 tane torunum var. Onları gözüm gibi koruyup kolluyorum. Yemin ederim ki çocuğu görmedim" diye konuştu.

'DELİ OLDUĞUMU BİLE YAZMIŞLAR'

Olay görüntülerini komşularının izlettiğini anlatan Uysal, sözlerine şöyle devam etti: "Görünce çok üzüldüm. Kahrımdan öldüm. Hele de altına yapılan yorumlar beni daha da kahretti. Beni vicdansızlıkla suçlamışlar. Deli olduğumu bile yazmışlar. Görüntülere göre arkamı dönüp gidiyorum ama işin aslı öyle değil. Çocuğun babasını tanıyordum, şehir merkezinde berber. Gidip durumu anlattım. Yapılan yorumların doğru olmadığını ve gerçekten çocuğunun düştüğünü görmediğimi söyledim. O da beni anlayışla karşıladı. En kısa sürede de çocuğu ziyarete gidip göreceğim." Kaynak: Sabah
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.