Hava Durumu

Victoria's Secret'ın melekleri 2018 yeni yıl özel programına hazır

Meleklerin yılbaşı özel defilesi "Victori'a Secret 2018" adı altında tüm dünyada yayında olacak. Yeni yıl özel programı birçok ülkede yılbaşını evde geçirmek isteyen kişilerin geleneği olurken melekle bu yıl da ünlü isimler eşlik edecek. İşte Victoria's Secret defilesinde yer alacak isimler ve programın yayınlanacağı kanal...

Haber Giriş Tarihi: 31.12.2017 17:08
Haber Güncellenme Tarihi: 31.12.2017 17:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Victoria's Secret'ın melekleri  2018 yeni yıl özel programına hazır

"Victoria's Secret hangi kanalda yayınlanacak?" sorusu yayıncı kuruluşların 31 Aralık yayın akışı bilgilerini paylaşmasının ardından ortaya çıktı. Adriana Lima, Alessandra Ambrossio ve Lily Aldrigde gibi yıldızların yer alacağı sahne bu yıl ilk kez Çin'de gerçekleştirilecek. İşte defile ilgili merak edilen tüm detaylar.

VİCTORİAS SECRET 2018 DEFİLESİ HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Meleklerin podyumun tozunu alacağı özel defile geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da TLC TV ekranlarında yayınlanacak. Defile için bir süredir özel olarak kamp yapan ünlü yıldızlar 6 bölümlük özel gösteride performanslarını sergileyecekler. İlk bölümde ise şöyle; Balmain tasarımlarının da bulunduğu 'Punk Angel'. Onu Bella Hadid'i göreceğimiz 'Goddesses' (Tanrıçalar) bölümü takip ediyor. Ardından 'Millenial Nation' ve 'Winter's Tale' temaları geliyor. 'Porcelain Angel', şovun ev sahibi Çin'den ilhamla Ming Hanedanlığı'nın mavi-beyaz çinilerini andırıyor. Finalse 'Nomadic Angels'e ait.

VİCTORİA'S SECRET NE ZAMAN VE SAAT KAÇTA?

Mankenlerin özel olarak hazırladıkları gösterinin takipçileriyle buluşacağı özel program TLC TV ekranlarında 31 Aralık 2017 Pazar günü saat 23:59'da başlayacak. Yeni yılı evde karşılayacak birçok kişinin tercihi olacak olan program dünyanın birçok ülkesinde canlı olarak yayınlanacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.