Hava Durumu

Victoria Secret seçmelerine giren ilk Türk!

Çukur'un Sena'sı Dilan Çiçek Deniz, Victoria's Secret seçmelerine katılan ilk Türk olarak cast direktörü ile görüşmeye gitti.

Haber Giriş Tarihi: 01.09.2018 15:33
Haber Güncellenme Tarihi: 01.09.2018 15:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Victoria Secret seçmelerine giren ilk Türk!

Geçen yaz oyunculuk eğitimi için gittiği Los Angelas'ta dünyanın en büyük ve en önde gelen ajanslarından biri ile çalışmaya başlayan Dilan Çiçek Deniz, bu yaz da tekrar hem tatil hem iş görüşmeleri için gittiği şehirde başvurduğu Victoria's Secret seçmeleriyle ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Deniz, bütün dünyadan yüzlerce modelin katıldığı seçmelerden çok az kişi arasından New York'a davet edilerek cast direktörü ile görüşmeye gitti.

SEÇİLİRSE VICTORIA SECRET DEFİLESİNE ÇIKACAK

Seçmeler sırasında New York basınının yoğun ilgi gösterdiği Dilan Çiçek Deniz, bu görüşme sonrasında yapılacak değerlendirme neticesinde olumlu sonuç olur ise tüm dünyada yılbaşı gecesi yayınlanan Victoria's Secret Moda Şovu defilesinde dünyaca ünlü modeller ile yürüyecek ilk Türk Victoria's Secret meleği olacak.

SEÇMELERE GİREN İLK TÜRK OLDU

2014 yılında Miss Universe Turkey seçildikten sonra modellik yapmayan ve oyunculuk kariyerine yoğunlaşan Dilan Çiçek Deniz, seçmelere davet edilen ilk Türk oldu.HaberTürk'ün haberine göre Dilan Çiçek Deniz "Eğer defilede yer alma fırsatı yakalarsam yurtdışında oyunculuk kariyerime adım atmam için çok önemli bir şans olacak, bu yüzden çok heyecanlıyım. Çok önemli kişiler ile tanıştım" dedi.

Haberin fotoğrafları için TIKLAYIN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.