Hava Durumu

Vitor Pereira Çin'de tarih yazdı!

Çin'de Shangai SIPG'i tarihinde ilk kez şampiyon yapan Fenerbahçe'nin eski Teknik Direktörü Vitor Pereira, tarihi şampiyonluğun ardından konuştu. Pereira, "Ne büyücüyüm, ne de peygamber." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2018 18:41
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2018 18:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Vitor Pereira Çin'de tarih yazdı!

Çin Liginde Shangai SIPG takımı ile şampiyonluk sevinci yaşayan Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Vitor Pereira, şampiyonluğun ardından açıklamalarda bulundu.

Şampiyonluk kutlamalarında konuşan Portekizli teknik adam, ''Öncelikle Çin halkına teşekkür etmek istiyorum. Burada beni çok sıcak karşıladılar. Ardından kulübe teşekkür ediyorum. Bana sürekli güvendiler. Üçüncü olarak futbolcularıma ve teknik ekibime teşekkür ediyorum. Harika bir performans ortaya koydular ve mükemmel bir sezon geçirdiler. Son olarak ailem ve arkadaşlarıma bana olan desteklerinden dolayı teşekkür ederim.'' sözlerini kullandı.

''BUGÜN ŞAMPİYONUZ, GELECEKTE NE OLUR BİLEMEM''

Gelecek yıl için ne olacağını bilmediğini kaydeden Pereira, ''Ben ne büyücüyüm, ne de peygamber. Gelecekte ne olur bilemem. Bugün şampiyonuz ve Evergrande'nin hanedanlığını yıktık. Bunun için mutluyum. Birçok oyuncunun ilk şampiyonluğu oldu. Çin futbol tarihine adımızı yazdırdık.'' şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.