Hava Durumu

Vodafone İstanbul Maratonu'nu kazanan belli oldu

Vodafone 39. İstanbul Maratonu'nda erkeklerde Kenya asıllı Fransız atlet Abraham Kiprotich, kadınlarda ise Kenyalı atlet Ruth Chepngetich birinci oldu.

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2017 11:36
Haber Güncellenme Tarihi: 12.11.2017 11:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Vodafone İstanbul Maratonu'nu kazanan belli oldu

Anadolu yakasından start alan Avrupa yakasında son bulan ve dünyada iki kıta arasında koşulan tek maraton olan organizasyon, maraton gerçekleştirildi. Erkeklerde kazanan 2 saat 11 dakikalık süresiyle ile Abraham Kiprotich kazandı. Kadınlarda ise Kenyalı atlet Ruth Chepngetich birinci oldu.

İLGİNÇ GÖRÜNTÜLER VARDI

39. Avrasya Maratonunda halk koşusuna katılan vatandaşlar renkli görüntüler verdi. Bazı vatandaşlar köprü üzerine bağdaş kurarak kahvaltı yaptı. Öte yandan, bir sokak köpeği de maratona katılanlara eşlik edince ilginç görüntüler oluştu.

KAHVALTI YAPTILAR

39. Avrasya Maratonunda halk koşusunun başlamasıyla birlikte 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde ilginç görüntüler oluştu. Bazı vatandaşlar kahvaltılıklarıyla köprüye geldi.


Köprü ortasında peynir, zeytin, simit yemeye başlayan vatandaşlar ilginç görüntüler oluşturdu. Kahvaltı yapan vatandaşlar boğaz manzarasıyla çay içmenin keyfini yaşadı. Kahvaltı yapan vatandaşlar, "İlk kez katılıyoruz. Bir daha nasip olmaz diye kahvaltı yapıyoruz" dedi. Öte yandan, bazı vatandaşlar da bebek arabasındaki bebekleriyle koşuya katıldı. Kalabalığı gören bir sokak köpeği de vatandaşların peşine takıldı. Bu da ilginç görüntülerin oluşmasına neden oldu. Daha önceki yıllarda köprünün sallanması nedeniyle panik yaşanmıştı. Ancak bu sene köprüde bir sallanma olmadığı görüldü.

.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.