Hava Durumu

Volkan Demirel'e sert cevap: Analar daha öyle bir yiğit doğurmadı!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Trabzonspor analizcisi özür dilemezse otobüse girer özür dilettiririm" diyen Volkan Demirel'e sert cevap verdi. Ağaoğlu, "Trabzonspor kulübünün otobüsünden adam aldıracak kişiyi analar daha doğurmadı." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2019 22:26
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2019 22:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Volkan Demirel'e sert cevap: Analar daha öyle bir yiğit doğurmadı!

Fenerbahçe'nin deneyimli oyuncusu Volkan Demirel, 1-1 biten Trabzonspor maçından sonra, "Trabzonspor'un analizcisi mi, tercümanı mı, arkamdan gereksiz laflar söylüyor. Gelsin benden ve camiadan özür dilesin, yoksa onu otobüsünden alır özür diletirim. Herkes haddini bilecek." dedi.

"BENİM TAKIMIMDA OLSAYDI BİLETİNİ KESERDİM"

A Spor canlı yayınına bağlanan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu Volkan Demirel'e cevap verdi. Ağaoğlu, "Trabzonspor otobüsünden biri adam almaya kalkarsa, çok farklı şeylerle karşılaşabilir. Bunu söyleyen kendine baksın. İki maç oynandı ve olay çıkmadı diye buna içerledi herhalde. Böyle bir oyuncuyu ne kendi takımımda, ne de başka takımda istemem. Biletini keserim." dedi.

"SİZİN DEVRİNİZ KAPANDI ARTIK"

Ağaoğlu, "Trabzonspor'un otobüsünden adam aldırmak kimsenin haddine değil, analar daha doğurmadı onu. Camialar arasında gerginlik yaşatan ifadeler oldu yıllarca, bunlardan beslenenler oldu. Herhalde herkes nasıl bir insan olduğunu anladığı için, bunlar son çırpınışları. Sizin devriniz kapandı artık." diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.