Hava Durumu

Volkan Demirel: VAR sistemi doğru bir karar!

Fenerbahçe'nin Kaptanı Volkan Demirel Benfica maçı için, "Çevrilemeyecek bir skor değil" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2018 02:01
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2018 02:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Volkan Demirel: VAR sistemi doğru bir karar!

Fenerbahçe'nin 2-1'lik Bursaspor galibiyeti sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Volkan Demirel uzun süre aradan sonra sezona galibiyetle başladıklarını ifade ederek, "Lefter Küçükandonyadis sezonun galibiyetle başlamamız güzel oldu. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bireysel ve takım olarak iyi değildik ama ilk hafta da kazanmak önemliydi. İlerleyen haftalarda performansımız takım olarak yükselecektir. Daha iyi bir futbola bu taraftarı mutlu etmeye çalışacağız. İlerleyen haftalarda bu taraftarımız desteği ile daha iyi çalışarak yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

"Çevrilemeyecek bir skor değil"

Benfica maçı için çevrilemeyecek bir skor olmadığını söyleyen Volkan Demirel, "Sahaya çıkıp tutu geçmek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. İlk maçları Benfica'yı çok iyi analiz etmiştik. İlk maç çok iyi oynadığımızı düşünüyorum. İkinci yarıda yorgunluk ve onların baskısıyla birlikte golü yedik. Burada maç farklı olacaktır. Taraftarımızla beraber turu geçmek için çabalayacağız" şeklinde konuştu.

"VAR sistemi doğru kararın çıkması için güzel uygulama"

VAR sistemi doğru kararın çıkması için güzel bir uygulama olduğunu belirten Demirel, "Bugün 1 tane penaltı verildi ama VAR sistemi incelendikten sonra ofsayt kararı verildi. Bu da futbolcular adına mutluluk verici. Yoksa bakıldığında burada iki takımda beraberlikle ayrılabilirdi. Güzel bir maç oldu hem Bursaspor adına hem de bizim adımıza bütün takımlara başarılar diliyorum. İnşallah bizim istediğimiz gibi bir sezon olur" dedi.

"Sıkıntı, stres ve baskı hatalara neden oluyor"

Sıkıntı, stres baskı hatalara neden olduğunu söyleten Demirel, "Allah'tan herhangi bir sıkıntı olmadı. Gerçek Fenerbahçe taraftarı budur. Onlar olduğu zaman biz daha kuvvetliyiz. umarım bütün sezon boyunca böyle desteklerle. Onların yokluğu ise bizi eksiklik hissettirir. Hem beraber bu sezonu güzelde bitirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.