Hava Durumu

Volkan Şen ağlayarak gitti, omuzlarda geri döndü

Trabzonspor'un yeni transferlerinden Volkan Şen'in Bordo-mavili ekiple fırtınalı bir mazisi bulunuyor. Milli futbolcu taraftar tepkisi nedeniyle ağlayarak ayrıldığı Trabzonspor'a bu kez omuzlarda döndü.+

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2017 18:00
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2017 18:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Volkan Şen ağlayarak gitti, omuzlarda geri döndü

Trabzonspor'un yeni transferlerinden Volkan Şen'in Bordo-mavili ekiple fırtınalı bir mazisi bulunuyor. Milli futbolcu taraftar tepkisi nedeniyle ağlayarak ayrıldığı Trabzonspor'a bu kez omuzlarda döndü. 2013 Ağustos'unda Çaykur Rizespor'la Trabzonspor arasında oynanan maçta Bordo-mavili ekibin taraftarları yaptıkları kötü tezahüratlarla Volkan Şen'i ağlatmıştı.

Gözyaşlarına hakim olamayan Volkan Şen, devreyi beklemeden kendi isteğiyle oyunu terk etmişti. Çaykur Rizespor'un 1-1'lik beraberliği sağlamasının ardından 42. dakikada maraton tribün önünde konuk takımın taç atışı kullanacağı sırada bir taraftar Volkan Şen'e sözlü tepki gösterilmişti.

Taraftarın bu davranışı sonrasında göz yaşlarını tutamayan Volkan Şen, takım arkadaşı Aykut Akgün'ün kendisini sakinleştirmeye çalışmasına rağmen, teknik heyetin de izni olmadan soyunma odasının yolunu tutmuştu.

Volkan Şen'in 42. dakikada sahayı terk etmesiyle bordo-mavili takımın 10 kişi kalması üzerine teknik heyet, bu futbolcunun yerine 45+1. dakikada Florent Malouda'yı oyuna dahil etti. Devamında o sezonun devre arasında Volkan Şen takımdan ayrılmış ve Bursaspor'a transfer olmuştu.

Taraftarın o gün ağlattığı Volkan Şen, aradan 4 yıl geçtikten sonra dün Trabzon'da havalimanında Bordo-mavili ekibin taraftarlarınca omuzlarda karşılandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.