Hava Durumu

Volkan Şen'in transferinde senet sıkıntısı

Adı Bursaspor'la anılan Volkan Şen'in Fenerbahçe'de imzaladığı senet transferine engel çıkardı. Buna göre Volkan Şen Bursaspor ya da başka bir takıma transfer olması halinde Sarı Lacivertli kulübe bir yıl içinde 650 bin Euro ödemek zorunda.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2019 08:12
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2019 08:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Volkan Şen'in transferinde senet sıkıntısı

HABER I Süha GÜRSOY

G.SARAY VE BEŞİKTAŞ NOTU

Bursaspor'a transferi bir kez daha gündemde olan Volkan Şen'in eski kulübü Fenerbahçe'de imzaladığı senet başına dert oldu. Tecrübeli futbolcu Sarı Lacivertli takımda forma giydiği dönemde yaşadığı problemlerden dolayı kadro dışı bırakılmış, Aziz Yıldırım başkanlığındaki yönetim Volkan Şen'e başka bir kulübe transfer olması halinde Fenerbahçe'ye ödemesi için 650 bin Euro'luk bir senet imzalattı. Volkan Şen'in imzaladığı senedin arkasında tecrübeli futbolcunun Galatasaray ve Beşiktaş'a gitmesi halinde 650, Anadolu kulüplerine transferi halinde ise 250 bin Euro ödemekle yükümlü olduğu notu düşüldü.

DAVAYI FENERBAHÇE KAZANDI

Senet krizi nedeniyle taraflar davalık olurken, Volkan Şen bu süreçte Konyaspor ve Trabzonspor'a transfer oldu. Konu yargıya taşındığından senet işlem görmedi. Ancak Fenerbahçe davayı kazanınca Volkan Şen'in imzaladığı senet yine karşısına çıktı. Fenerbahçe dava sonucunda senedin parasının tamamını istedi. Ödeme Volkan Şen'in gittiği herhangi bir kulüple imzalayacağı sözleşmenin başlangıç ta-rihini takiben 1 yıl süre içinde yapılacak. Volkan kendisiyle ilgilenen kulüplere öncelikle bu durumu aktarıyor. Bursa'da çalışmalarını sürdüren Volkan Şen'in Bursaspor'un yanı sıra birkaç kulüple daha görüştüğü belirtildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.