Hava Durumu

WhatsApp, grup yöneticileri dikkat! Yetkileriniz genişletildi

WhatsApp tüm iOS, Android ve Windows Phone kullanıcıları için Mesaj Gönder özelliğini kullanıma sundu. Grup yöneticileri artık diğer katılımcıların grup metin mesajlarını, resimlerini ve videolarını engelleyebilecek. Eğer bir yöneticiyseniz, bu ayarı Grup Bilgisi'ni açarak yapılandırabilirsiniz. Ayrıca yönetici, geceleri sohbeti kapatarak sabah yüzlerce bildirimle karşılaşmaktan kurtulabiliyor.

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2018 16:43
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2018 16:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
WhatsApp, grup yöneticileri dikkat! Yetkileriniz genişletildi

WhatsApp, iOS, Android ve Windows Phone uygulamalarında grup özelliklerini geliştirmek için uzun süredir çalışıyor. Kısa bir süre önce, yöneticilerin yalnızca grup konusunu, açıklamasını ve bilgilerini değiştirmelerine olanak tanıyan özellik kullanıma sunuldu. WhatsApp, bu sefer kullanıcı deneyimini kökten değiştirecek ve gruplarda uygulanack çok önemli bir özellik geliştirdi.

WhatsApp tüm iOS, Android ve Windows Phone kullanıcıları için Mesaj Gönder özelliğini kullanıma sundu. Grup yöneticileri artık diğer katılımcıların grup metin mesajlarını, resimlerini ve videolarını engelleyebilecek. Eğer bir yöneticiyseniz, bu ayarı Grup Bilgisi'ni açarak yapılandırabilirsiniz .

İzni değiştirdikten sonra, tüm katılımcılar belirli bir mesajla grupta bilgilendiriliyor. Bu seçenek bir yönetici tarafından etkinleştirildiğinde, grupta sadece yöneticiler mesaj gönderebiliyor.

Bu durumda, grupta çok önemli bir şey göndermek istiyorsanız, WhatsApp size yöneticilere hızlıca ulaşabilmeniz için bir yol da sunuyor. Sohbet kapalı olduğunda üyeler grup sayfasındna yöneticiye doğrudan mesaj atabiliyor. Yönetici böylece bu seçeneği geçici olarak devre dışı bırakabiliyor.

Mesaj Gönderme özelliğini çeşitli amaçlar için kullanabilirsiniz. Örneğin bir grup yöneticisiyseniz, bu seçeneği diğer mesajlar tarafından kesintiye uğramadan grupta önemli mesajlar göndermek için etkinleştirebilir ya da grubun "kapanmasını" seçebilirsiniz. Yönetici, geceleri grubu sohbete kapatarak kişileri Sabahki bildirimle trafiğinden kurtarabiliyor. Ya da spam kişileri gruba katılabilirsiniz ancak ileti gönderemezler.

Bunu için WhatsApp'ı Android'de 2.18.201, iOS için ise 2.18.70 sürümlerine güncellemeniz gerekiyor. Bu özellikle size henüz gelmemişse ve daha fazla beklemek istemiyorsanız lütfen sohbet geçmişinizi yedekleyin ve WhatsApp'ı yeniden yükleyin. WhatsApp'ı her yeniden yüklediğinizde, sunucudan en güncelleştirilmiş konfigürasyonlar indirilece ve özellik etkinleştirilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.