Hava Durumu

WhatsApp mesajlarına gelecek yeni özellik

Dünyanın en popüler iletişim ve mesajlaşma uygulaması olarak nitelendirilen WhatsApp, platformuna 10 farklı bildirim seçeneği özelliğini katmayı hazırlanıyor. Kullanıcıların mesajlaşma alışkanlığını önemli ölçüde değiştirecek olan WhatsApp'a dahil olacak bu yeni özellik çok konuşulacak. Peki, WhatsApp mesajlarına gelecek 10 farklı bildirim seçeneği özelliği nedir?

Haber Giriş Tarihi: 29.01.2018 15:49
Haber Güncellenme Tarihi: 29.01.2018 15:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
WhatsApp mesajlarına gelecek yeni özellik

WhatsApp kullanıcıları çoğu zaman telefonlarının ekranındaki bildirim panelinde okunmamış bir yığın WhatsApp mesajlarıyla karşı karşıya kalıyorlar. Kullanıcıların bir hayli canını sıkan ve işlerini zorlaştıran birikmiş mesaj sorunu artık WhatsApp'a gelecek yeni özellikle son bulacak. Tam da bu noktada AndroidPolice, WhatsApp'ın yeni sürümünün beta versiyonunu incelemeye aldı. AndroidPolice'in incelemeleri doğrultusunda, WhatsApp'ın 10 farklı bildirim seçeneğiözelliğini kullanıcılarıyla buluşturacağını ortaya koydu. Peki, milyonlarca kullanıcının merak ettiği ve sorguladığı konular arasında ilk sıralarda yerini alan WhatsApp mesajlarına gelecek 10 farklı bildirim seçeneği özelliği nedir? İşte, WhatsApp mesajlarına gelecek 10 farklı bildirim seçeneği özelliği ile ilgili WhatsApp kullanıcılarını yakından ilgilendirecek tüm ayrıntılar.

WHATSAPP 10 FARKLI BİLDİRİM SEÇENEĞİ NEDİR?

WhatsApp 10 farklı bildirim seçeneği; WhatsApp kullanıcıları, WhatsApp listesinde yer alan kişileri farklı kategorilere alma olanağı elde edebilecek.

Bu sayede, kullanıcıların istedikleri mesajları ön plana alırken, istemediklerini de arka plana itebilme imkanı doğacak.

Örnek verecek olursak; WhatsApp kişi listenizdeki bir numarayı öncelikler listesine eklediğiniz takdirde, o kişiden gelen WhatsApp mesajları ana ekranınızda sesli bildirim olarak gözükebilecek.

Fakat yine WhatsApp kişi listenizdeki herhangi bir numaraya öncelik vermeyip geriye attığınız takdirde de, o kişiden gelen mesajlar ana ekranınızda gözükmeyecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.