Hava Durumu

WhatsApp sayesinde intihardan vazgeçtiler

Bodrum’da villa inşaatında çalıştıklarını ve 15 bin lira alacaklarının ödenmediğini ileri süren 37 yaşındaki E.A. ve 29 yaşındaki S.D. terasa çıkıp intihar girişiminde bulundu. Polisin devreye girmesiyle paraları banka hesabına yatırılıp makbuzunu whatsapp uygulaması üzerinden gönderilen işçiler, 7 saat sonra ikna edildi.

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2015 09:34
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2015 09:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
WhatsApp sayesinde intihardan vazgeçtiler
Yalıkavak Mahallesi’nde, mimar S.K. tarafından yaptırılan lüks tripleks villanın inşaatında çalışan ustabaşı E.A. ile işçilerden S.D., üç aylık birikmiş toplam 15 bin liralık alacaklarının ödenmediğini söyleyerek, bugün saat 08.00 sıralarında villanın terasına çıktı. Kendilerini terasa kilitleyip mimar S.K.’yı telefonla arayan E.A. ve S.D., paralarının ödenmesini, aksi taktirde intihar edeceklerini söyledi. Ardından da terastaki kuleye çıkıp bağırmaya başladı.

Terasta intihar girişiminde bulunanları görenler durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis, E.A. ve S.D.’yi intihardan vazgeçirmek için iknaya çalıştı. E.A. ve S.D.alacakları ödenmezse intiharda kararlı olduklarını söyledi. Zaman zaman iyice bulundukları yerden sarkan iki işçi yürekleri ağza getirdi. Yalıkavak Polis Merkezi Amiri Deniz Özyıldız’ın görüştüğü mimar S.K.’nın, alacaklarını banka hesaplarına yatırıp, makbuzunu whatsapp’tan cep telefonlarına gönderdiği iki işçi ikna olup, terastan indi. Olay yerinde hazır bekletilen 112 Acil servis ambulansında sağlık kontrolünden geçirilen iki işçi da
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.