Hava Durumu

WhatsApp'ta tanışıp pastayla uyuttu!

Antalya'da 26 yaşındaki Melek Nehir, WhatsApp'tan iletişim kurduğu iş adamı M.A.'yı ilaçlı pastayla uyutup 20 bin TL, 1 milyon liralık çek ve senet ile aracında bulunan tabancayı çaldı.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2016 19:06
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2016 19:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
WhatsApp'ta tanışıp pastayla uyuttu!
Olay, yaklaşık 3 ay önce Kepez İlçesi'nde meydana geldi. Evli ve bir çocuğu bulunan Melek Nehir, müteahhit M.A. ile WhatsApp'tan iletişim kurup arkadaş oldu. İş adamının işyerine ziyarete giden Melek Nehir, yanında pasta götürdü. Melek Nehir, uyku ilacı bulunan pastayı iş adamına ikram etti. Pastayı yiyen M.A. kısa sürede uyurken, Melek Nehir iş yerine babası Ş.B. ve arkadaşları S.G. ile A.G'yi çağırdı. Nehir ve beraberindekiler, iş yerinde bulunan 20 bin TL, 1 milyon liralık çek ve senet ile iş adamının aracında bulunan tabancayı alıp kaçtı. 

3 AY SONRA YAKALANDILAR

Kendine geldiğinde soyulduğu anlayan M.A., polise başvurup başından geçenleri anlattı. Olay sonrası harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro amirliği ekipleri, 3 ay boyunca olayı çözmek için çalıştı. Bölgede bulunan tüm güvenlik kameralarını inceleyen polis, olayı gerçekleştiren Melek Nehir ve babası Ş.B. ile S.G. ve A.G.'yi gözaltına aldı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada iş adamı M.A.'ya ait tabanca ile çek ve senetlerden bir bölümü bulunup teslim edildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.