Hava Durumu

Yakalanan dilenciden gazeteciye ilginç tepki

Manavgat ilçesinde Emniyet ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda 3 dilenci, 1 Rus uyruklu dergi satıcısı ve 1 çalgıcı hakkında yasal işlem yapıldı

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2017 09:24
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2017 09:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yakalanan dilenciden gazeteciye ilginç tepki

Manavgat Emniyet Müdürlüğü ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, Manavgat'ın en işlek caddeleri olan Antalya ve İbrahim Sözen Caddelerinde dilencilik yapan şahıslara yönelik operasyon düzenledi. Yapay Şelale ve Anadolu İmam Hatip Lisesi kavşağı arasında gerçekleştirilen operasyonda 2'si bebek arabalı 3 kadın dilenci, tarihi köprü üzerinde saz çalarak para toplayan 1 kişi ve Kanserliler ve Engelliler Derneği adına dergi satarak para toplayan 1 Rus uyruklu kadın hakkında idari para cezası uygulandı.

Operasyon sırasında zabıtalar tarafından alınarak para cezası uygulanan yaşlı bir dilenci, görüntü alan basın mensuplarını suçlayarak "Bizi sizler yüzünden alıyorlar. Bizi çekip haber yaparak para kazanıyorsunuz. Bizim üzerimizden kazandığınız para haram olsun" dedi.

Öte yandan, idari para cezası uygulandıktan sonra serbest bırakılan dilencilerin tekrardan dilenmeye başlamaları ise dikkat çekti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.