Hava Durumu

Yanal'dan Emenike'ye: "Bonservisini al gel"

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Emenike'ye, "Bonservisini Fenerbahçe'den alırsan gel" teklifinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2016 12:22
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2016 12:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yanal'dan Emenike'ye: "Bonservisini al gel"
Ahmet Bulut'un Ali Yıldırım ile görüşerek Emmanuel Emenike'nin sözleşmesini karşılıklı olarak feshetmek için yaptığı teklifin ardından Trabzonspor çıktı. Menajeri, Nijeryalı oyuncunun bonservisi verilmezse Emenike'nin ayrılmak istemediğini iletti. Bunun da iki sezon için Fenerbahçe'ye 5 milyon Euro'luk bir maliyete denk geldiğini anlattı. Emenike'nin 2.5 milyon Euroyu bırakarak ayrılmaya hazır olduğunu belirtti. Emenike'nin bu hamlesinin nedeninin ise Ersun Yanal olduğu bildirildi.

Fenerbahçe'nin kazandığı son şampiyonlukta 12 gol ve 9 asistle önemli payı olan Nijeryalı oyuncu, Yanal'la bir görüşme yaptı. Yanal bu görüşmede kendisini kullanmayanlara inat yeniden yıldız yapacağı sözünü verdi. Yanal'ın Emenike'ye tek söylediği ise, "İki kulüp arasında transfer görüşmesi olamaz. Eğer bonservisini alırsan, forman hazır" sözleri oldu.

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta göreve geldiği günden bu yana ilk amaçlarının Jaja tarzında bir forvet olduğunu söylüyor. Emenike'nin Karabük'te oynadığı tarzda forma giymesi durumunda bordo-mavili forma altında gol rekoru kıracağının Yanal tarafından Usta'ya iletildiği gelen bilgiler arasında.


Vatan
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.