Hava Durumu

Yanan otomobilde ceset bulundu

Mersin'in Tarsus İlçesi'ne bağlı Bolatlı Köyü yakınlarında, yanarak hurdaya dönen otomobilde ceset bulundu. Yanmış ceset, kimliğinin belirlenmesi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2013 13:28
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2013 13:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yanan otomobilde ceset bulundu

Berdan Barajı mesire alanı yakınlarından dün akşam saatlerinde duman yükseldiğini görenler, itfaiye ve jandarmaya ihbarda bulundu. Olay yerine gelen ekipler, park halinde ve tamamen yanmış halde otomobile ulaştı. Jandarma Olay Yeri İnceleme ekipleri, otomobilin sürücü koltuğunda, yanmış durumda ceset buldu. 01 EF 851 plakalı otomobilin, yaş sebze ithalat ve ihracatı yapan bir şirkete ait olduğu ve otomobili, uzun süredir şirketin Antalya ve Denizli bölge sorumlusu ve mal alım yetkilisi olarak çalışan 3 çocuk babası 40 yaşındaki Sadık Uraz'ın kullandığı belirlendi. 8 aydır şirkette çalışan Sadık Uraz'ın, son 3 gündür izinli olduğu belirtildi.

Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından ceset Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Yanan araç içindeki yanmış cesedin Sadık Uraz'a ait olup olmadığı DNA testinden sonra belli olacak. Ayrıca söz konusu kişinin intihar mı ettiği yoksa öldürüldükten sonra otomobille birlikte yakılmış olma ihtimali araştırılıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.