Hava Durumu

Yanarak can verdi

BURDUR’un Bucak İlçesi’nde 2 katlı ahşap evde çıkan yangında, 39 yaşındaki Recep İnce yanarak can verdi, eşi ve 2 çocuğu dumandan etkinlendi.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2013 09:34
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2013 09:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yanarak can verdi

Yangın, saat 01.30'da Çamlıca Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi’nde Bucak Belediyesi’nde temizlik işçisi olarak çalışan Recep İnce’nin iki katlı ahşap evinin ikinci katında belirlenemeyen bir nedenle çıktı. Ahşap evden alevlerin yükseldiğini fark edenler, itfaiye haber verdi. İtfaiye ekipleri gelene kadar yangına müdahale eden çevre sakinleri, evde bulunan Recep İnce, eşi 36 yaşındaki Ayşe, ile çocukları 9 yaşındaki Emine Esin ve 3 yaşındaki Hacı Ali İnce’yi kurtardı.

Dumandan etkilenen İnce ailesine, olay yerine gelen sağlık ekipleri müdahale etti. Müdahalenin ardından Ayşe İnce ve çocukları Emine Esin ile Hacı Ali İnce Bucak Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yangına müdahale eden Bucak Belediyesi İtfaiye ekipleri, evin ahşap ve yamaçta olmasından dolayı alevleri kontrol altına alamadı. Evde, arka arkaya meydana gelen 2 patlama nedeniyle yangın daha da büyüdü ve alevler tüm binayı sardı.

EŞYALARINI KURTARMAK İSTERKEN ÖLDÜ

Ekiplerin yangın karşısında yetersiz kalması üzerine evindeki bazı eşyalarını kurtarmak isteyen Recep İnce, alevlerin arasına daldı. Bir daha dışarı çıkamayan Recep İnce’nin yangın söndürüldükten sonra cesedine ulaşıldı. Soğutma çalışmaları yapan ekipler, İnce’nin mutfakta yanmış cesedini dışarı çıkardı. Yangının ardından Bucak Kaymakamı Osman Hacıbektaşoğlu ve Emniyet Müdürü Rahmi Öztürk olay yerine gelerek bilgi aldı. Recep İnce’nin cesedi incelemenin ardından Bucak Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.