Hava Durumu

Yanarak öldü

İstanbul’un Beylikdüzü ilçesinde gece meydana gelen trafik kazasında, alev alan yanan otomobil içindeki sürücü hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2013 10:51
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2013 10:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yanarak öldü

Edinilen bilgilere göre kaza, gece saat 02.00 sıralarında Yakuplu Ambarlı mevkisi Liman Yolu üzerinde meydana geldi. İsmi ve cinsiyeti öğrenilemeyen bir kişi, 34 34 GD 7976 plakalı hususi otomobille Liman yönüne seyrederken, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarındaki aydınlatma direğine çarptı. Ardından Sebahattin Ağraş’a ait park halindeki otomobile ile köprü bariyerine vurdu. Araç, çarpmanın etkisi ile alev alarak yanarken, otomobilde sıkışan sürücü, araç içersinden yanarak can verdi.

Yoldan geçen sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ve polis ekipleri, yangına müdahale ederken, alev alev yanan araçtaki yangın söndürülünce sürücünün küle dönmüş cesedi ile karşılaşıldı.
Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü Olay yeri İnceleme ekipleri, kazanın ardından delil çalışması yaparken, bölgeye gelen Cumhuriyet Savcısı, ceset üzerinde bir dizi incelemelerde bulundu.
Henüz kimliği ve cinsiyeti tespit edilemeyen ceset, sağlık ve itfaiye ekiplerince güçlükle çıkartılarak Büyükçekmece Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazada küle dönen otomobil ise, çekici yardımı ile olay yerinden kaldırılarak trafik akışı normale çevrildi.

Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.