Hava Durumu

Yangın okulu küle çevirdi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir lisenin ek binasında öğrencilerin derste bulunduğu sırada çıkan yangın, ekiplerin 2 saatlik çalışmasıyla söndürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2013 21:32
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2013 21:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yangın okulu küle çevirdi

Karaçulha Çok Programlı Lisesi ek binasında çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede binanın tamamını sardı.Yangına çok sayıda itfaiye ekibi ile Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü'ne bağlı ekipler müdahale etti.

Yangın, ekiplerin yaklaşık 2 saatlik çalışması sonucunda söndürülebildi.Olay yerinde incelemelerde bulunan Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, gazetecilere yaptığı açıklamada, binanın yanında bulunan elektrik trafosunun kısa devre yapması sonucu çıktığını tahmin ettikleri yangında okulun ek binasının kullanılamaz hale geldiğini söyledi.

İtfaiye ve orman ekiplerinin hızlı bir şekilde yangına müdahale ederek kontrol altına aldığını anlatan Çalık, ''Okulda toplam 874 öğrenci öğrenim görüyor ama yangın çıkan ek binada kaç öğrenci vardı bilemiyoruz. Yangın çıkar çıkmaz okul yöneticileri öğrencileri tahliye etmiş. Bina prefabrike olduğu için hemen alev almış, rüzgarın etkisiyle de büyümüş. Çok şükür yangında öğretmen ya da öğrencilerimizden yaralanan yok. Bu da bizi mutlu etti'' dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.