Hava Durumu

Yangında can pazarı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde naylon fabrikasında çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangında biri itfaiye eri 2 kişi dumandan etkilendi.

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2013 09:18
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2013 09:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yangında can pazarı

Edinilen bilgiye göre, Bilal köyündeki Mustafa ve yeğeni Fatih Uzun’a ait naylon fabrikasında saat 20.00 sıralarında naylon imalatı yapılırken, fabrikadaki elektrik trafosunda patlama meydana geldi. Kıvılcımlar naylonların üzerine sıçrayınca yangın çıktı. Alevlerin büyürken, haber verilmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Yangının mobilya fabrikasına sıçramaması için yoğun çaba sarf edildi. 5 saat süren çalışmalar sonucunda yangın söndürüldü.

Yangına kendi çalıştığı iş yerine sıçramaması için müdahale eden işçi İsmail Kayaoğlu ile itfaiye eri Selçuk Şenay, dumandan etkilenince ambulansla kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alındı.

Bu arada, fabrikanın yanındaki evde ikamet eden ve evine gittiği sırada yangını görünce baygınlık geçiren Mustafa Uzun’un eşi Zehra Uzun’a olay yerine gelen sağlık ekipleri müdahale etti. Yaşlı kadını hastaneye kaldırmak için gelirken saplandığı çamurdan vatandaşların yardımıyla çıkarılan ambulansla yaşlı kadın İnegöl Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

KANALİZASYONA DÜŞTÜ

Öte yandan, yaşlı kadının fenalık geçirdiğini olay yerindeki 112 ekiplerine bildirmek için koşan Büşra A. da karanlık olduğu için görmediği açık haldeki kanalizasyon çukuruna düştü. Büşra A., vatandaşlar tarafından düştüğü yerden kurtarıldı. Yangın çalışmalarına katılan itfaiye erlerine ve vatandaşlara ayran ikram edildi.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.