Hava Durumu

Yaptığı savunma jandarma ekiplerini güldürdü! 'Ben onları bamya sanmıştım'

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde yapılan operasyonla 418 kök Hint Keneviri ele geçirildi. T.D. isimli şahsın tarlasında ele geçirilen kenevirler imha edilirken T.D.'nin savunmasında 'Ben onları bamya sanmıştım' demesi yetkilileri de güldürdü.

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2018 11:41
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2018 11:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yaptığı savunma jandarma ekiplerini güldürdü! 'Ben onları bamya sanmıştım'

Manisa Kırkağaç'ın Ördekköprü mevkiinde T.D.(53)'nin tarlasında 'Diğer ürünlerinin arasında kenevir bitkisi yetiştirildiği' ihbarını alan Kırkağaç İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, tarlada yaptıkları incelemede çeşitli boyutlarda olmak üzere tam 418 kök kenevir bitkisi ele geçirdi. Kırkağaç Nöbetçi Cumhuriyet Savcısından alınan talimat gereği ilçe gıda tarım ve hayvancılık müdürlüğü personeli nezaretinde toplanan kenevirler numune alınmasına müteakip yakılarak imha edildi.

Şüpheli T.D. ise bahse konu alanı ekip biçtiğini ve sürekli bakımını yaptığını kabul ederken, bu ürünlerin bamya fidesi olduğunu sandığını iddia etti. T.D.'nin bamya savunması yetkilileri de güldürdü. Gözaltına alınan T.D., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yetkililer, ihbar edenlerin kimliklerinin saklı tutulduğunu ve vatandaşların kenevir yetiştiricilerini ihbar etmeleri durumunda operasyonların artarak devam edeceğinin belirtti.

Kırkağaç'ta son 15 günde yapılan operasyonlarda toplam 634 kök Hint keneviri ele geçirilirken, 4 kişi de tutuklanmış oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.