Hava Durumu

Yaptın yine yaparsın!

Play-off final serisinde evindeki maçı kazanarak durumu 2-1'e getiren TOFAŞ, Fenerbahçe Doğuş'u taraftarının desteğiyle bir kez daha yenip seride durumu 2-2'ye getirmeyi hedefliyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2018 08:35
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2018 08:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yaptın yine yaparsın!

SERİNİN 5. MAÇI İSTANBUL'DA

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi play-off final serisinde heyecan tüm hızıyla sürüyor. Fenerbahçe Doğuş ile deplasmanda oynadığı serinin ilk maçını 103-63, ikinci maçını 86-78 kaybettikten sonra taraftarı önünde oynadığı ilk mücadeleden zaferle ayrılarak durumu 2-1'e getiren TOFAŞ, bugün önemli bir sınav daha verecek. Bursalı basketbol severlerin coşkulu desteğini arkasına alarak parkeden bir kez galibiyetle ayrılmayı hedefleyen Mavi Yeşilliler, taraftarının desteğiyle seriyi 2-2'ye getirip İstanbul'a moralli gitmeyi arzularken, Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu'nda saat 21.00'de başlayacak bu zorlu karşılaşma NTV ve beIN SPORTS HD 3 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

KAPALI GİŞE OYNANACAK

18 yıl aradan sonra play-off'ta final oynama başarısı gösteren Bursa ekibi, Fenerbahçe Doğuş ile yapılacak play-off final serisi dördüncü maçı da kapalı gişe oynayacak. 6 bin 800 kişi kapasiteli Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu serinin üçüncü maçında olduğu gibi tamamen dolu tribünler önünde oynanacak. Basketbol Süper Ligi play-off final serisinde dört galibiyete ulaşan taraf şampiyonluğa ulaşacak. Fenerbahçe Doğuş'un ev sahibi avantajıyla başladığı seride 2-0 geriye düşen TOFAŞ Basketbol Takımı, Bursa'daki ilk sınavını başarıyla tamamlayarak durumu 2-1'e getirdi. Bu maçın ardından seri İstanbul'a taşınacak ve beşinci maç 13 Haziran Çarşamba günü saat 21.00'de oynanacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.